07/30/14

Nanana Batman

En av de dagene. Hvor formen tilsier at det er lov med en daffedag hjemme, å bare ikke gjøre noe.
Kle på seg batman klærne, å late som man får magiske superpowers.

Opprinnelig hadde jeg oppstart med Tecifidera forrige uke, men formen tilsa at jeg måtte utsette det til denne uken. Nå har jeg fått påvist en uvi, så jeg får ikke lov til å starte før jeg er kvitt den. Typisk.
20140608_231750

07/25/14

Heteslag

Varmen er i ferd meg å kverke meg. Dere aner ikke hvor mye stress det er å ha en innekatt/båndkatt i dette været. Jeez louise, det er til å bli sprø av.
De siste dagene har jeg tilbragt på stranda, M har vært her (flere runder), og jeg har hatt besøk med nerding av gamle playstation og pc spill. Harry potter, tarzan og hercules er visst tingen.

Varmen har sørget for så lite søvn de siste nettene, at jeg nå føler meg som en vandrende (grinete) zombie.
Ms, varme, lite søvn = total meltdown. 
image

image

07/17/14

Black & White

image

image
Jeg trenger jo egentlig ikke flere vesker, så jeg gikk noen runder med meg selv før jeg kjøpte denne her. Men gud så fin! Passer jo til alt!

07/8/14

Here we go again

Siden sist har jeg hatt et nytt atakk, og formen har vært elendig. Så nå er jeg innlagt på dag enheten for en 3 dagers solu medrol kur igjen. Er på dag 2 i dag, så bare i morgen igjen.

Det har vært så mye kaos i det siste at jeg bare har latt bloggen ligge litt. Mest fordi jeg har vært opptatt med å gjøre ting som gjør humøret bedre :)

image