08/31/14

Møkka skap!

Her har helgen gått rolig, med en bursdagsfeiring på dagen i går, og ellers bare sofaen og White Collar på skjermen. Hekta!
Da vi var ute å lette etter nattbord til gårsdagens bursdagsbarn, fant jeg et jeg ville ha selv og. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle være flink å sette sammen dritten da. Jeg klarte alt bortsett fra et par skruer, som mamma måtte innom for å skru fast, gelè armer hehehe.. Så skulle vi sette på de siste delene, og det viste seg at det manglet/var ødelagte deler. Så nå står møkka skapet i deler på soverommet, og vi må prøve å få tak i de manglende delene i morgen. irriterende!

Nå går jeg til streik for resten av dagen, skal ikke mye til for å slå meg ut. Godt jeg har Matt Bomer på skjermen ;)
image

08/26/14

Blurry night

Opprinnelig hadde jeg ikke tenkt meg ut på elvefestivalen i år, men før jeg visste ordet av det var på vei til et vors på lørdag. En skikkelig alkoholholdig kveld var svært etterlengtet, sist var tross alt i februar!
Det ble kanskje litt mye, for det eneste jeg har på telefonen er blurry bilder, og minner *kremt*. Kvelden min endte tidlig, og allerede ved ett tiden forlot jeg byen.

Formen min har enda ikke kommet seg, så det er godt de ikke skjer så ofte disse nettene ute. 
image

08/20/14

Gips meg her og gips meg der

Hei og hopp, håper jeg ikke faller ned i tastaturet av tretthet mens jeg skriver dette innlegget.
Dere aner ikke hvor mye jeg angrer på at meldte meg inn i begge treningsgruppene nå, dette kommer til å ta noen uker å vende seg til. Muligens enda hardere å starte igjen for meg som har ligget rett ut med det ene og det andre i hele sommer og.

Oppussingen her er nå planlagt til oktober, og før den tid må det jo selvsagt finnes ut hva tak og div inneholder. Så nå sitter jeg her med 2 fine hull i stuetaket, og et i soveromstaket. Dere a.n.e.r ikke hvor mye støv det blir av å borre i gips. Det er helt jævelig, til og med liljene på bordet har gips støv på seg.

Nei, iskaffe og mat tid før jeg svimer av her, gjesp.
image

08/18/14

Preparing for fall

Store strikkede gensere og cardigans, høsten er min absolutte favoritt tid.
Butikkene har så mye fint nå, og jeg har lyst på alt! I år har jeg funnet ut at garderoben min trenger absolutt nye gensere. Gensere har nemlig aldri vært min greie, men i år er det jo så mange fine!
Selvsagt sniker det seg inn noen nye cardigans i år og, kremt. 
wpid-20140816_135035.jpg
imagewpid-20140813_120200.jpg

08/14/14

Everyday is a good day to start over

Det er vel ingen underdrivelse å si at dette har vært tidenes drittsommer. Eller rett og slett bare tidenes dritt år.
Ingenting har gått etter planen, og er det ikke det ene, da er det jammen meg det andre.
I stedet for å vente på 2015, som skal bli et bedre år, starter jeg allerede nå. Høsten skal bli bra! Andre prioriteringer, og akseptere det jeg ikke får gjort noe med.
Så i går startet jeg den nye og bedre tiden med å melde meg inn i mandagstreningen og, iiik. Det blir nok harde tider de første ukene, men dette skal bli min høst.

Nå skal jeg (prøve å) rydde leiligheten, før jeg hopper i den nye motiverende, og ikke minst digge, jakken min!
image

08/12/14

_The bag_

Har jo helt glemt å vise dere den nye vesken min! Eller, clutch, for man får jo ikke plass til mye i den. Kom på den da jeg så de fremdeles har den inne på Glitter i går.
Elsker kombinasjonen av det søte blomstermønsteret og cuffen til å holde den i. Dessverre har jeg ikke rukket å lufte denne enda, altså.. ikke lenger enn en tur på legevakta. For det var jo der jeg endte sist jeg hadde tenkt meg på byen, haha.

Ps. Hipp hipp hurra for M, som har bursdag i dag!! :D
image

image

08/10/14

Med undertøyet på vift

I dag hadde jeg planer om å være fryktelig effektiv, men de planene ble fort forandret da det viste seg at huseierne skulle ha hageselskap.
Så det mest fornuftige jeg har gjort enn så lenge er å pælme alle de nyvaskede klærne mine inn på soverommet. Når du har så lite bad at du ikke har plass til tørkestativet, og det står i stuen, da er det ikke særlig moro med gjester rett utenfor vinduet som ser rett inn på undertøyet ditt som henger å tørker, kremt.

Så nå har jeg heller bestemt meg for å bruke dagen på litt meg tid, med noe av det nye som har dumpet ned i postkassen i det siste. Søndag, da er det lov med en meg dag!
image

image

image

08/9/14

Rolig helg

Hei og hopp, jeg har slengt meg i sofaen med Rizzoli & Isles på skjermen.
En rolig helg, sånn sett bortifra at M dro hjem i går (jepp, må snart kreve husleie på hun der), og at jeg har vært i bursdagsfeiring for en liten kar i dag. Jeg kan ikke tro at han er 5 år i dag allerede, hvor gammel begynner jeg egentlig å bli?!

Jeg har selvsagt klart å pådra meg et virus, så jeg har mer eller mindre ligget rett ut den siste uken, nesten følt med døden nær, haha. Neida, bare nesten. Formen starter å bli bedre nå, så nå krysser jeg fingrene for bedre tider!
image