12/27/16

Ja, da vet du at nå er det jul

Her er noen bilder av julehuset vårt. Denne julekoko skrulla har jo gått helt bananas, haha.
Nå har vi endelig litt tid til å nyte det selv og, blitt mye farting med både dine og mine, så i dag takket vi faktisk nei til nok et middagskalas, for noen ganger må man bare få igjen pusten. Så i dag har vi ligget halve dagen i senga, med flåklypa på skjermen med julestrømpa i senga.
Nå har vi nettopp kommet hjem fra å ha sett Why him på kino, for en klein film, har ledd som en mann og holdt hendene foran ansiktet annenhver gang, you gotta see it!

Og dere som mener jula er over nå, er dere klar over at jula ikke er over før 13 januar? TA DERE SAMMEN!

12/25/16

Selvhugd juletre

Hei, og god jul! 

Her i kaoset har tiden bare løpt. Og det var vel så vidt man rakk over alt. Det ekte juletreet har kommet på plass, pakkene rakk frem, og alt gikk som det skulle. Vi rakk søren meg til og med å rydde opp papir kaoset etter innpakning av alle hundre pakker og! 

Jeg var hjemme etter julefeiring halv 3 i natt, så at jeg er liiiitt trøtt nå, ja.. I dag har vi vært på julelunsj hos svigers, så her er jula i gang. 

Her er noen bilder fra vi var å hugget vårt eget juletre, såååå koselig! Den julefølelsen da, skal definitivt tilbake neste år og! Treet vårt er forresten så stort at det måtte 4 mann og en traktor til for å få det igjennom trommelen. Skal det værra så skal det værra ;)

Håper dere alle har en strålende jul! 

12/19/16

Snekker Andersen og julenissen

Hei fra sengen, med dagens julefilm nr 2.
Det er ikke mer enn et par timer siden jeg kom hjem fra snekker Andersen og julenissen, på kino. Den skuffet ikke for å si det sånn, men så var snekker Andersen en av mine favoritt natta bøker og da. Min far måtte lese den riiiimelig mange ganger for å si det slik, hehe.
Nå har vi fått opp juletreet i stua, kjenner jon blund støvet i øynene, så over julekaos nå. Fritt for å ikke gå ut før på et kjøpesenter før langt etter nyttår!
Zzz.. Nei santa clause 3 kaller, nattaaaa

12/14/16

Gløgg

Til selskapet i helgen smekket jeg faktisk sammen en gløgg. Ikke den typiske mørke guffa det vanligvis pleier å være, men en mye friskere en.
Her liker nemlig ingen gløgg, men denne så både fristende og spenstig ut, og måtte testes. Resultatet var ganske innafor, faktisk.
Oppskriften finnes i siste utgave av rom 123.
Nå skal jeg stresse meg videre med planlegging av de siste julegavene. Jeg blir helt svimmel, når du tror du er ferdig og allikevel mangler en hel haug. Nei, her må det skrives lister! 

12/11/16

Juleselskap

Da var førjuls selskapet over her i hus, ribbe og alt er fortært. Og jeg skal ærlig innrømme at jeg er ganske klar for sengen, men man må vel ha med seg farmen først.
En natt med aaalt for lite søvn, og å ha løpt beina av seg siden man stod opp tar på. Det er mye som skal fikses før, under et selskap, i hvert fall som du ikke forstår når du er mann, kremt. Haha, jaja. Nå er det over og huset er mer eller mindre blåst. Det er så deilig! Tenk om vi bare kunne klare å holde det slik fremtil jul, men det blir vel med drømmen der.

En annen ting som er bra med selskap, er at det er en gylden mulighet til å dra frem kameraet og knipse en haug bilder til masse blogginnlegg. Endelig har jeg noen forhåndslagret her, for de dagene jeg får fullstendig hjerneteppe!

12/8/16

Lets Elf it up

Hei, og god desember! Her i huset løper klokken og dagene bare rett og slett forbi.
Jeg har prøvd å pynte til jul her siden den 1, og nå har jeg egentlig bare gitt opp, mens pynten ligger strødd i spisestua, haha. På tide å ta seg selv i nakken nå, for til helgen har vi invitert til juleselskap! Kan ikke ha hele gulvet fult av nisser og fjas da gitt.
Nå har jeg startet på de ekte julefimene, for nå er vi jo innei desember (iiik), mens pavlovaene står å gjør seg til i ovnen. Kan nesten ikke vente til å starte på julebaksten også, juuul :D
Har du startet å se julefilmer enda?