01/27/17

Sykdom og prosjekter

Hei og hopp fra sengen.
Her står norske talenter på skjermen, mens jeg sniker meg unna det siste jeg har å gjøre.
I dette huset har det gått i sykdom og prosjekter den siste uken. Det hele toppet seg i går da musklene i magen klikket igjen, og jeg endte på legevakta i fem tiden i dag tidlig. Det ble to sprøyter i skinka, og jeg føler meg bedre, selv om det enda er ømt.

Nå skal jeg vente til talentene er ferdig, så skal jeg ta meg sammen å fikse resten av kortet, og det som må printes ut.

01/19/17

Snowman

Do you wanna build a snooowmaaaaaan…
Jepp, den går jeg rundt å synger på om dagen. Vært på’n igjen siden jeg så frost i jula, haha.
Her i huset har vi nok å henge fingrene i, booking av div, dåpsting må fikses, og div andre prosjekter. Ikke minst å få hele jula ned igjen i bassenget (kjelleren).

Planen er å begynne rivingen av sentralfyren på lørdag, yes! Så klar!
Ellers er jeg ikke klar til å pusse vinduene etter klistremerkene som var der til jul. Jeg bestilte noe ala disse de har oppe i butikker, og herregud for noe drit. De kom av i 20 deler, og alt limet sitter jo igjen på vinduene. Blæ.

Jeg syns det er så trist her nå etter all julebelysning forsvant, at jeg tror jeg må finne på noe her. Kanskje pynte palmetrærne med litt lyslenker og? Haha.
Neida, men se på denne fine snømannen det er nesten et år til man kan dra opp igjen, så fin! 

01/15/17

En gatekatt ved navn Bob

Hei og hopp. Har dere vært på kino i helgen? Da håper jeg dere har vært å sett på Bob!
Jeg har akkurat kommet hjem fra Drammen, hvor hele familien har vært å sett på A streetcat namned Bob.
Jeg så den jo i premiere helgen i London for noen mnd siden, men jeg måtte jo se den en gang til, og i Norge også. Den ble bedre fra forrige gang, for jeg hadde kanskje litt mer problemer med å huske alle detaljer fra boken den gang.
Men for en fantastisk historie, det var mange tårer som falt i salen i dag for å si det slik.
Rusmisbrukeren James, som blir reddet av en gatekatt. Denne filmen er så mye mer enn en film for crazy catladies. Den viser et samfunn som til tider rett og slett kan gå å ta seg en bolle.
Kom deg på kino, og ta med kleenex er alt jeg har å si!

01/12/17

Rivièra Maison

Disse dro jeg med meg hjem fra Sandvika, etter forrige nevro time.
Fantastisk fin pynt, og for en lekker pose. Tenk om alle butikker hadde hatt noe slikt!
Nå er jeg nødt til å ta meg sammen, å fortsette prosjekt ryddig hus.
Alle plantene fikk vann og pleietid i går, så her er vindusposten fryktelig tom, og kjøkkenet og bordet et kaos av grønt, hvitt, og lilla, yikes!

01/10/17

Pakkemesterne

Hei og hopp, her prøver vi å begynne å få pakket ned jula. Men den tia, den flyr bare fra meg!
Luna er så flink til å pakke inn pakker, kremt. Så det går fryktelig unna her, nå er vi i gang igjen med både prosjekter og innpakking. Lille Eliasen skal nemlig døpes om et par uker. Så da må jo hans gamle grandtante smelle i stand et par ting, hehe.
Nå har vi akkurat kommet hjem, vi har vært å kjøpt alt fra pingpong bord, til siste del av det første av en milliard prosjekter jeg har på gang.
Også har jeg gjort noe helt helt villt i dag! Det kan jeg fortelle mer om neste uke, da kontrakten er skrevet, iiiik!! Let the games begin!

01/7/17

Snowglobe

Tidenes fineste snowglobe, julestemning!
Denne lå i en av de siste kalendergavene mine.

01/6/17

Forsinket julestemning

Se der ja, jula er over og snøen laver ned.
For en fantastisk ting å våkne opp til i dag, iiik. Så siden jeg stod opp har jeg sittet ved spisestuebordet for å ha full oversikt over hva som skjer utenfor de store vinduene våre, noe så koselig med snø! Jeg burde vel heller være litt bekymret, for denne jenta fant nemlig ski og staver under juletreet sitt i år, men shit, det får gå. Haha ;)

Hva passer ikke bedra da enn å dele enda mer juleinnlegg? Hehehe. I år hadde vi faktisk ikke mindre enn 10 adventskalendere i hus, og det må jo sies å være ganske så cray cray.. Så for å ta oss sammen til neste jul, har vi allerede funnet hva vi vil gjøre i stedet, for haaaallooo. 2 mennesker og 1 katt trenger ikke 10! kalendere.
Den ene kalenderen ble faktisk sydd i år, 24 poser med rødt bånd, strisekker med røde hjerter, og tall, såååå fine!
Selv om M kom på besøk, og vi har vært på middag hos svigers, er faktisk alle klærne inni skuffer og skap, og de to søylene vi har hatt i stuen rivd alt, yeeessss. I helgen skal gulvet tettes igjen, og så er man klar for neste prosjekt, rive sentralfyringsanlegget! 

01/4/17

Gull gorilla

Altså, hvor kul er ikke denne karen her? Jeg klarte rett og slett ikke å gå fra han, da jeg fant han rett før jul. Men nå viser det seg at jeg oppi all stria har glemt å henge han opp, jaja, shit la gå, det kommer en jul siden og, haha.


Jeg hadde jo som sagt planer om å ta et skikkelig skippertak her i går, og hva skjer da? Jo, hver gang det står på tapeten tikker det alltid inn en mld fra M om besøk. Siden M har blitt student i den store hovedstad, har hun ikke vært her siden i sommer, så da var det bare å kaste inn håndkle for den ryddingen. Så i dag, skal det skje, det MÅ skje. For akkurat nå er walk in’en så full av klær at man kan ikke gå på gulvet der inne, noen tok virkelig ferien på alvor i år, si. 
Ps, jeg har enda ikke vist bilder av det ferdige soverommet, og det har vært ferdig siden april, shame on me. Nå blir det andre boller! 

01/2/17

Julemorgen

Julen nærmer seg over, men her har vi tatt dagen i dag fri begge to og. Bare sånn for å få en mild start på hverdagen igjen.
Nå har vi vært ute for å få fylt opp kjøleskapet litt igjen til hverdagen starter i morgen. Det er absolutt et nyttårsforsett i år, å bli flinkere med maten. Vi kaster fryktelig mye kjøleskapsmat, og faller stadig ut av ukesmeny planleggingen. Skjerpings! 

Sånn ellers er jeg veldig klar for å starte igjen. Vi har planer om å få rivd stolpene i nederste stue iløpet av uken, yesss, endelig! Og vi er nødt til å ha det vaskemaratonet. Sånn seriøst, takk gud jeg fikk nye klær til jul.. Haha.
I julen har det vært så mye å holde på med, at bloggen har blitt veldig nedprioritert i forhold til alt jeg skulle ha lagt ut, dermed får vi kjøre på med det nå før hele greiene offisielt er over. Her er bildene fra vår julemorgen.

01/1/17

Jule bordet

Hei, og godt nytt år alle sammen!
Jeg har nok dessverre ingen fancy schmancy rakett eller stjerneskudd bilder å vise dere, da klokken tikket over til 2017 i natt, var vi nemlig langt oppe i skogen unna folk og fe.
Vi pakket tur sekken med kakao, ved, pølser og lommelykter rundt halv 11, og la ut på tur.
I stedet kan jeg vise dere noen bilder av spisestuebordet vårt, med bilder av en kattemjau på og da, favorittplassen!