02/28/17

Slik går no dagan

Her er vi inne i en skikkelig utgiftsmnd fra helvete om dagen. Jeg skjønner ikke at det er mulig engang. Dette året viser seg så langt, ikke fra sin beste side. Haha.
– Først endte mannen hos tannlegen. Hva trengte han? Rotfylling.. Kaaa-chiiing. 
– Fjerten (bilen min) har laget ulåter en liten stund, feilen? ny viftereim, og bakvisker trengtes. Kaaa-chiiing. 
– Så var det fredag da. Jeg hadde fysio time, hos ny behandler forresten, for dette stedet viste seg å bare være et midlertidig behandlingssted, så jeg byttet nå fra Drammen til dette i Kongsberg kun for å stå i en ny kø, are u freaking kidding me?? Dette fortjener en #/&%”@!!!!! i seg selv. I byen nå er det vinterfestival og marken, og fysiostedet ligger inne i en trang bakgård midt i sentrum. Null parkering. Null parkering ellers i byen pga stengte gater pga festival og marken. Første parkering ledig vil det ta meg 10 min ned, og jeg er alt 10 min for seint. En by med så mye avsperringer, og full parkering som jeg enda ikke kjenner? Nei takk. Bare å avlyse. Med 2 uker til neste time, ja for de har ikke engang mulighet til å gi meg time 1 gang i uken som er nødvendig.. ble det tatt en tlf ned til spaet, hvor jeg fikk time iløpet av dagen. Så der ble det både regning for umøtt fysio time, ja for det hersens stortinget syns jo vi trengte betale der og, i tillegg til spabehandling. Kaaa-chiiing.
– Vi kjøpte vekt her om dagen. Denne jenta som var så godtroende at hun trodde hun hadde lagt på seg 10 kg fikk tidenes sjokk. 30 stemte visst mer.. Drit i bryllup, treningsutstyr er det vi MÅ ha nå. Kaaa-chiiing.
– På vei ned for å kjøpe spinningssykkel stoppet vi innom BS for å handle, vel ute igjen vil ikke bilen til mannen starte. Heldigvis for oss fikk vi hjelp til å finne problemet, av en med peiling vi møtte på der nede, og vi kom oss da hjem igjen. Bilen var nemlig ikke tom for strøm som vi trodde, neida. Det var noe meget verre galt med den. Så utgiftsposten på å skifte starteren på denne bilen får vi vel vite iløpet av uken. Kaaa- motherf*ckings-chiiing..

Nå håper jeg denne uflaksen vi er inne i om dagen snur, for seriøst. Dette funker bare ikke, haha.
Legger ved et bilde fra gruvespa, og trøster meg med at jeg i hvert fall fikk utbytte for pengene her. 

02/27/17

Fastelavn

Hei hei. Håper alle hadde en fin fastelavn. Her bakte mannen boller, mens jeg smækket sammen de siste forberedelsene til fastelavnrisen (sent ute jeg nei?!). Jeg lette meg nesten ihjel etter fjær, og da jeg endelig fant, kjøpte jeg heller en ferdig en fra NKS på kiwi, haha. Story of my life.
Så på fredag var vi ute på tur for å samle inn mer bjørkekvister til flere buketter. Jaja, da har man pyntet på flere steder i huset.

02/25/17

Spiralen

Etter å ha kommet inn på flere poster av utenbys bloggere, som har fortalt de har vært på spiralen, måtte bare vi ta en tur i dag og. Til tross for skikkelig drittvær. Vi hadde håpet oppe helt til vi kom på toppen, ikke så noe som helst pga tåken, kun skikkelig skikkelig snøvær. Men, sånt hindrer ikke oss, så vi la ut på tur allikevel vi.
Vi surret litt i dag, så plutselig var vi på feil retning, måtte snu et par runder, men forvillet oss allikevel riktig vei ned igjen. Vi tok turen ned til saga, hvor jeg så noe oppe på bakketoppen. Så stort at jeg nesten tenkte bjørn, haha paranoid, hvem jeg?? Men da fornuften slo inn tenkte jeg bare det måtte ha vært et ekorn og synsbedrag størrelsesmessig. Vi la i vei mot hallingtunet, og var vel i underkant av 40m unna da mannen bråstoppet meg. Der kom det en elg med en kalv tuslende over tunet, og nedover veien.
Gosh, så kult! Sist jeg så en vill elg var jeg på hytta, og skulle ut å klappe den. Med andre ord, var jeg ikke særlig gammel.. Så til tross for dårlig vær, og null utsikt fikk turen fart på seg allikevel!

02/21/17

Vår

Ååå, jeg er så klar! Lyse farger, sol og snøen som smelter.
Flere ganger i uken nå drasser jeg med meg nytt interiør hjem. Kan vel også ha noe å gjøre med at jeg er så lei rot. Vel, sånn er det når man ikke har sjans til å rekke over alt, og i tillegg starter nye prosjekter hele tiden, haha.

Hvor fine er ikke disse spisebrikkene? Ettersom vi har hjemmelaget spisestuebord i treverk, setter det flekker umiddelbart. Så spisebrikker er et MUST her. Tror vi må vurdere å slipe det ned igjen, og lakke det flere runder iløpet av året. Om vi ikke bare lager nytt.. Mannen er jo tross alt IKKE fornøyd, håndverkere altså..

02/20/17

Bryllupsmesse

Oi, jeg har visst helt glemt bort å dele innlegget fra bryllupsmessen på grand jeg.
For et par uker siden tok jeg turen inn til Oslo, hvor jeg møtte M til en date på Grand hotel på din bryllupsmesse.
Relativt bra annerledes enn det første jeg var på i høst, på storaas. Og siden bryllupet blir i Drammen er det jo så mange flere muligheter, iik!
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
I går fikk jeg malt første strøk på badetaket. Gosh for en forskjell, så mye lysere enn det tunge treverk fargen. 
Jeg har planer om å male strøk to i morgen, men vi får se. Har en mistanke om at jeg har mer enn nok med å gå da, det tok litt vel av på den treningstimen i dag.
Som jeg forresten kom for sent til (som vanlig), men i dag prøvde jeg. La inn (mye!) ekstra tid, og var så stolt av at jeg kom meg av gårde når jeg skulle. Vel, jeg brukte 40 min fra krokstadelva til drammen, så det var bare å glemme. Aff! Kaos uten åpen strømsåstunnel! Jaja, bedre lykke neste gang.   

02/17/17

New fave

Ååå, denne vesken!
Kom over den rett før jul, så den ble med på julebord og juleselskap.
Fløyel og burgunder rød, med gulldetaljer.

02/16/17

Valentines 2017

Her kommer noen bilder fra tirsdagen.
Siden mannen i huset som regel lager maten her, denne jenta har fått matlaging oppi halsen.. så bestemte jeg meg for å være ansvarlig for akkurat dette måltidet.
Det ble 3 retter, etter inspo fra å sett på alt for mange bryllups menyer i det siste, kremt, med melon og spekeskinke til forrett, reinsdyr biff med delikatesse poteter, sjampinjong, viltgrønnsaker og kantarell saus. Til dessert, sjokolade mousse med jordbær.
Denne middagen ble også litt ekstra siden mannen i huset fyller 30 om et par mnd, og da er vi ikke hjemme, og dagen blir dermed litt annerledes enn ellers.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________
I går var jeg på tidenes bytte/levere/handlerunde. Jeg fikk igjen laptopen på mandag, og måtte levere den igjen i går. Med det samme problemet, elsker når det skjer. Yikes. Men nå er den i det minste sendt inn, og ikke bare sett på i butikk, så håper at den kommer frisk tilbake denne gang. 

Vi kjøpte jo ny servant, og blandebatteri på fredag, og dermed også propp til sluket. Der viste det seg at det selvsagt manglet en del, som man måtte stå en evighet i kø for å få byttet, lenge leve god kundeservice. 
Jeg føler tiden bare flyr fra meg, uten at jeg får gjort noe som helst fornuftig, kan ikke noen sette en liten stopper på den tia a, pleeeease? 

02/14/17

Happy Valentines!

Stakk bare innom for å ønske dere alle en fin valentine, hvordan enn dere feirer, eller ikke feirer dagen.
Jeg overrasket mannen med 3 retters middag i dag, og nå er vi så mette at vi nesten slukner her.
Kom på at jeg enda ikke har delt nyheten her, og hvilken dag passer bedre, neste år gifter vi oss! Kirke, lokale er alt booket, og at vi fikk alt til på den dagen vi hadde sett for oss er helt utrolig!
Tenk at i september 2018 blir vi herr og fru! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤