03/29/17

London calling

Hei fra det nystriglede huset i Kongsberg.
Mannen var så festlig at han inviterte hele slekta på middag i morgen, før han brukte 2 dager på å fikse en dør, og deretter har hele dagen i dag med møte. Jo takk, skal si man har løpt rundt seg selv her for å få dette rote reiret seende ut. Men alt ordner seg til slutt, og vi er nesten i mål.

Mannen i huset fyller 3o i år, så det skal feires i London. Så der har jeg hatt litt å stri med og. Hva er liksom en innafor gave til en 30åring? Selv ønsker han seg verktøy, som hver bursdag og jul, men nei..


Hva er en bra 30års gave til en mann, og hvilke bursdags aktiviteter bør vi finne på i London? 

03/22/17

Påske

Hei, fra en pause i Nesbø lesingen! Heheh, neida. Jeg har faktisk klart å male litt på badet i dag også, selv om jeg nærmer meg de siste sidene i Tørst. Æææ, så spennende, og akk så lenge jeg hadde ventet på denne boken.
Stakk bare innom for å dele et av de 500 innleggene med påskepynt jeg har kjøpt i år. Har allerede startet pynte, for påsken går altfor fort!

03/20/17

Calendar girl

En serie jeg ble helt hektet på i høst er calendar girl. Jeg slukte bok etter bok, helt til siste, der ble det litt for trått for meg. Men måtte jo vite slutten av serien. Om den er verdt all hypen? Ååå ja! Glem fifty shades, det her er greia.

“Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Hun har ett år på seg til å betale farens spillegjeld til gangsteren som har banket opp faren hennes og fremdeles truer ham på livet. For å være nøyaktig trenger hun én million dollar. Oppdraget er enkelt. Hun skal jobbe som eksklusiv eskortepike i tolv måneder, og betale ned på gjelden underveis. Hver klient leier henne for en måned av gangen. Jobben går ut på å være selskapsdame – sex skal kun skje frivillig og er ikke en del av kontrakten. Å tilbringe en måned med en rik kjekkas hun ikke trenger å ha sex med hvis hun ikke har lyst? Høres ut som lettjente penger. Mia har aldri vært typen som gir opp, og denne utfordringen tar hun på strak arm. Planen er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke helt som planlagt … ”
Psst, hvem er klar for Harry Hole i morgen?!

03/19/17

Prosjekt epletre

I helgen har vi begynt å prøve få orden på epletrærne her hjemme. Heeerremiiin, som de ser ut! Det ene har vi bestemt oss for at det ikke er noe vits i å prøve redde, så her tenker vi å prøve å få opp noen thujaer i stedet.
Vi hadde opprinnelig tenkt oss til Vikersund, for å se på hopp, i helgen, men med et så skiftende vær lot vi det være.
På fredag var vi å så Kong; scull island, på nattkino, den var vanvittig bra!

03/16/17

Grønnsaker i farta

Tiden er i gang igjen for å starte drivhus spetakkelet. Jeg har allerede sådd både paprika, agurk og cherry tomat, og alle har fått stiklinger alt, iiik. Ser nå at det ble litt få agurk i år, men etter styret i fjor vurderer jeg om det bare er nok? Haha. Vi mååå få oss drivhus med innlagt vann iløpet av noen år, herre.. Litt av et styr, men moro er det, hilsen Ruth 75, ehe.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________
I dag har vi vært uten strøm i, ikke mindre enn, 9 timer. Ikke tv, ikke nett, ingenting. Kanskje jeg skal sminke meg litt i dag, inn på soverommet, på med bryteren.. nei, pokker vi har jo ikke strøm, glem den sminka uten lys. Inn på kjøkkenet, så mørkt det er! På med bryteren.. Nei, fanden, så var det den strømmen igjen da..! Haha. Til slutt bare dro jeg på shopping, holdt rett og slett på å bli sprø, uten at jeg fant det jeg skulle der heller. En sånn skikkelig drittdag, så nå er det godt den snart er over, haha.  

 

03/14/17

Sneakpeak på soverommet

Her kommer en liten sneakpeak på soverommet. Kanskje på tide å få ut bilder når det er et år siden det var ferdig? Haha. Nå gjenstår bare den sure jobben med å rydde hele walk in’en, for der ser det ikke ut. Å ha en lavere benk på veggen som skiller rommet der var en skikkelig skikkelig dårlig idè. Tidenes oppsamler for klær man ikke gidder å legge på plass!

03/13/17

Out and about

Denne helgen viste seg å bli en skikkelig utehelg. På lørdag dro vi opp på knuten, tok en vaffel på knutehytta og en grilling ute i skogen.
I går tok vi en tur ut på ski. Denne gangen på et annet sted enn vanlig, noe jeg ble veldig glad for. Der vi pleier å være er nemlig mer et treningssted for de som later som de er den neste Northug enn for oss amatører. Føler meg alltid som han fra Venezuela, enn en som en som hører hjemme der oppe. Haha.

03/6/17

En kunstutstilling, en middag og en kinodate

På lørdag føyk vi av gårde til Drammen (igjen..). Vi hadde planlagt å dra til Tønsberg på indisk restaurant på forhånd, men da det kom oss for øre at det var kunstutstilling med Ari Behn, Per Heimly, Mikael Persbrandt og Tor Rafael Raael, måtte vi ta turen til Drammen i stedet. Spennende og ny greie å dra med mannen på.
Mye fint, noget så som så. Eller, la meg være ærlig. Er det innafor å sammenlikne verkene til Behn med resultatet av et barneselskap..? Ikke at jeg er noe ekspert altså.

Vi endte opp med indisk i samme by, for å rekke kino i tillegg. Fist fight. Ikke se den.. Den var skikkelig skikkelig dårlig, og kun det siste kvarteret var verdt å se. Men alt i alt ble det en bra datenight da! Så digg å kunne se ut som folk for hverandre en gang i blant, ja til mer av det.