04/30/17

Bubblewrap

En mnds tid før vi dro tagget en venninne meg i en video på FB. Bubblewrap waffle i chinatown, selvsagt måtte vi innom! Her var det helt vill kø, sikker på vi stod en halvtime, pluss. Men aj, det var så verdt det.

04/27/17

Namco funscape & Moonshine Raceway

Siste kvelden i London tok vi turen til Westminister. Nok en gang hadde vi planer om å ta London Eye, uten at det ble noe av. Denne gangen var det nemlig fullt! Forrige gang var det jo stengt, så innser at dette bare ikke er vår greie.. haha. Så som i fjor gikk vi inn på Namco Funscape igjen, denne arcaden er bare superfestlig, skulle ønske vi hadde sånne her i Norge.

Under planleggingen av turen hadde mannen i huset funnet noe bilbane med radiostyrte biler, som han ville teste, så vi tok turen dit rett etter. Moonshine Raceway ligger en liten tur utenfor sentrum (20-30 min), men er absolutt verdt turen. Dette spillerommet ligger inne i en bar, the four thives, så husk ID (21) om dere tar turen. Dette er ikke et typisk turist sted, så pluss for det!
Kan tro det ble jubel da mannen tok første plassen, kanskje ikke like mye for den bursdagsgjengen vi havnet sammen med på denne runden, haha. Jeg tok forresten 5 plass, ikke så verst det heller syns jeg ;)
…..

04/26/17

Camden

For første gang tok vi turen til Camden. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, uten å noen gang ha kommet så langt.
Det var litt som forventet, fryktelig mye juggel, men også noe litt mer spesielt.
Vi fikk med oss et par ting herifra, et bilde til oss selv, og en gave.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Her skjer det ikke mye spennende om dagen, så jeg benytter muligheten til å fremdeles dele innlegg fra London.
Hva skjer forresten med tidenes ustabile vær? Vår, vinter, vår, vinter. Slitsomt!

04/23/17

30års kalas

Hei fra festhuset.
Her har vi endelig  fått feiret mannen med familie, 11 dager på etterskudd. Vi er enda ikke helt i 100, så det er enda godt vi ventet en uke.
Jeg har tatt pyntingen til et helt annet nivå denne gangen, rett og slett tatt helt av. Men er man 30, så er man 30 ;)

04/19/17

Hakkasan

Altså, hvor kult er det ikke å ha spist på en Michelin stjerne restaurant?
Mannen har knapt snakket om annet siden vi gjorde reservasjonen, stor stas å spise på på bursdagen sin det!
Jeg har drømt om disse crispy duck rolls’ene i flere år, og de var like fantastiske som jeg håpet på.
Og jeg har aldri spist så mørt kjøtt i hele mitt liv, herre.. Prisen var absolutt overkommelig også.

04/17/17

Harry Potter – The Great Hall & Gryffindor Boys’ Dormitory

Herreguuud, vet dere hvor vi var i London eller?? Vi var på Harry Potter studios, iiik!
Jeg drømte om dette også de to forrige gangene vi var der, men han andre her var ikke helt med på ideen. Da jeg fikk overtalt han til å se alle filmene før jul, ja da ble tonen en annen, haha.
Skal man til London, og har noen timer til overs anbefales dette altså, noe så kult!
Og så raidet jeg jo selvsagt gavebutikken på vei ut. “Har du sett på prisen?!” “Nei, men jeg skal jo ikke hit igjen!” Haha, jaja sånn kan det gå ;) 

04/16/17

London

Hei og hopp, fra hula for forkjølelse.
Her er vi begge syke nå, og jeg hører nye lyder for hver gang jeg svelger, haha. Takk gud for at det ikke ble noen feiring i dag, det hadde ikke gått. Så får man heller gjøre ekstra ekstra stas på det neste helg.
Siden jeg har vært så vanvittig dårlig til å dele innlegg fra tidligere ferieturer skal jeg sannelig ta igjen for det nå. Jeg har sikkert 10 innlegg på lager fra kun Harry Potter studios (no joke).
Så la oss bare starte nå, for her kommer litt bilder fra London. Skal man fra den ene enden av oxford street til den andre anbefaler jeg virkelig alle å gå bakgatene. Her finnes det en haug av spisesteder og mye roligere forhold, oxford street kan vel få det til å klikke for alle og enhver.. Vi var innom både chipotles og Hummingbird bakery, mmm. Anbefales!