05/25/17

Groovy Diner

Altså, hvor kult er ikke dette? American diner, iiik.
Vi oppdaget dette først da det var planlagt å åpne i Drammen, uten at det noen gang skjedde? På vinduene står det nemlig fremdeles at de åpner i februar.
Da vi oppdaget at dette også fantes i Tønsberg, måtte vi jo legge turen dit etter en fisketur i Holmestrand.
Veldig spesielt burger brød, superdigg, og garlic fries, oh lord..

05/23/17

Hage kaos

Forrige helg hadde vi eeeendeliiiiig graveren her. Vi fikk fikset alt vi skulle, men gosh som det ser ut fremdeles.
Vi skal støpe rundt alle 3 kjeller vinduene foran huset, så der er det helt for jævlig akkurat nå. Vi bestemte oss også for å legge ned både drenerings renne, og legge inn vann i drivhuset mens vi først var i gang. Mange prosjekter om dagen med andre ord.
Så da vet dere hva stillheten her inne kommer av. Nå som det er så fint vær må man bare benytte muligheten til å få orden ute, for man vet jo aldri når det blir nærmest vinter tilstander igjen!

05/18/17

Hipp Hipp

Hei hei, håper dere alle hadde en fin 17 mai?
Her startet vi dagen grytidlig med frokost, før vi føyk av gårde til Drammen (forsinka som alltid), hvor det ble tog og russetog før vi dro videre mot Sande.
Før vi dro hjem var vi innom på en liten overraskelses visitt med pavlova. Jeg lagde pikekyss i nasjonal fargene til kaken, men tror dere jeg husket å sette de på kaken? Nope. Ligger fint i kakeboksen de.. Haha, typisk.

05/12/17

Hvilke plagg ble med i kofferten, fra London?

Tror dere sannelig ikke denne jenta fikk med seg en helt ny garderobe hjem? Haha. Det skal sies å trengs og for å si det sånn.. Er ikke mye igjen i skapet mitt som er brukanes, blæ.
Mannen derimot tok ikke med seg så mye hjem denne runden, men det ble ny dress og litt div. Skulle tro det var jeg som var på bursdagstur, hah.

05/10/17

Livet..

For en uke, og for noe pes.
Fredag tok vi oss en velfortjent pause i hage arbeidet, til Holmestrand på fisketur.
Jeg fikk en fisk forresten, og en glapp. Mannen i huset fikk ingen, og var selvsagt ikke fornøyd. Denne jenta har visst fiskelykke, hehe. 
På vei tilbake, nøyaktig samtidig som jeg la ut dette bildet med teksten livet dere*sleipsøtsmilefjesmedtungautemoji*, begynte spetakkelet. Bilen bråkte og styra i vei, men heldigvis kom vi oss hjem, selv med varm felg og tjohei. Vi turte selvsagt ikke kjøre bilen mer, da lydene ble verre og verre, litt vett skal man da ha. Og etter besøket fra min bror i går, skal vi være j*vlig takknemlige for akkurat det. Han hadde nemlig aldri sett et så slitt hjullager før, og vi risikerte at det faktisk knakk rett av!
Dette er visstnok styr å gjøre selv, og han hadde ei heller med seg utstyr, så da ble det å ringe til verkstedet rett ved siden av da.. som kunne gi oss time 24 mai! Saaaay whaaat.
Jeg hadde så klart tannlegetime på mandag, i drammen! Den kan dere jo tro var lett å komme seg til uten bil. Enden på visa der ble at jeg føyk av gårde med mannens bil, firma snekker bil! Er den liten? Nope. Er den lett å parkere? Nope. Også tannlege time i sentrum på verste tidspunkt.. yes! Da ble det å kjøre opp til mamma for å sette fra seg traileren da, og ta buss ned og opp igjen. Noen må minne meg på å aldri ha en time i Drammen igjen på en mandag..
Uansett, tilbake til verksted trøbbelet. 2 uker uker uten bil var ikke akseptabelt, så det hele endte med at naf bilen kom å hentet den i går, og fraktet den til Drammen. Der fikk den nemlig time i morgen, og kan hentes allerede samme dag.
Og bare sånn for å gjøre dette enda dyrere og, så viste det seg at det var like slitt på den andre siden og, så begge byttes.

Og sånn bortsett fra det har været snudd, og det sludder, snør og tjohei. Vi skal ha gravmaskin til helgen, F*ck my life..

05/3/17

Knabben

Hei, og god onsdag!
Herre, som dagene flyr. Mandagen brukte vi til å gå knabben. Ut på tur, alltid sur, eller? Haha.
Neida, det gikk da bra. Selv om jeg innimellom lurer på hvor disse crazy ideene mine kommer fra, og om jeg virkelig hater meg selv. På det ene bildet under her finner dere et slikt bilde, forresten. Det var fler, men de egner seg ikke på trykk, hah!

Så sånn bortsett ifra å hate livet i langhelgen, har vi røsket opp i hagen. Neste helg får vi gravmaskin hit for å endevende hele hagen, det er tusen stubber som må bort, og en haug med busker og trær vi ikke vil ha. Nå skal det bli stell på hagen snart, klør i fingrene, iiiik!

05/1/17

Hamleys & James Bond museum

Siden bursdagsbarnet ble med på Harry Potter på dagen sin, måtte vi jo innom noe for hans del også.
James Bond, der snakker vi mannegreier. Her var det utstilt biler og duppedingser fra filmene, noe særlig mer kan ikke jeg si.. for jeg er ikke helt inne i det greiene der, haha.

Da den største bursdagsgaven, som jeg hadde planer om å ha med, ikke rakk frem måtte jeg finne en annen løsning. Hvor tar man med en mann for å plukke ut gave i London? Hamleys! Man blir jo aldri for gammel til leker. Lego er visst livet. Så her fikk han plukke ut det han ville, og en radiostyrt legotanks ble med oss hjem.
Vi var også innom Nikestore å fikk med noen plagg, deriblant en fotball trøye.