08/29/17

15 timer

Hei på denne tirsdagskveld. Nå måtte jeg faktisk stoppe opp for å sjekke hvilken dag det er i dag, disse dagene flyr så altfor fort!
Ikke nok med at vi pusser opp og styrer selv, men vi har satt i gang min mor i tillegg. Så her om dagen var vi ute å kjøpte benkeplater, og i går var vi på Ikea for å kjøpe vask, og videre på kran jakt.
Gårsdagen kan vel kalles tidenes mest effektive dag for året. Dagen startet allerede da mannen i huset dro på jobb, og jeg måtte kaste meg ut av senga for å steke protein pannekakene jeg alltid har med på trening. Kl. 7 hev jeg meg i bilen til Drammen. Etter trening bar det videre til Ikea, bauhaus, plantebørsen, MR, og hjem for å ut å feire svigers som hadde vært gift i 30 år.
Da vi kom hjem sent i går hadde jeg vært på farten i 15 timer, så jeg husker knapt at jeg la meg (i samme sekund jeg kom inn døren, selvsagt). Det var på tide, da det var like før jeg satt å ristet av all koffeinen jeg hadde trøkt i meg for å holde meg gående, haha.

Nå har jeg thuja stående for å plante hekk ved inngangen, en klatresak jeg nå helt glemte hva heter, og en rose til hageflekken ved epletreet. Dette blir knall!
PS. Drømmer om at jeg en dag blir like flink til å lage hageskulpturer som de på plantebørsen ;) 

08/26/17

Aloha!

Hva skjedde med sommeren? Den var jo over allerede før Juli var over.
Her måtte jeg ta inn plantene før de alle gikk med, ute på terrassen. Sommer party fatet er pakket vekk for lengst, og det er nesten et år til neste gang man kan dra frem alle ananasene.
Hvor kule er ikke drikkebegrene i ananas og kokos form forresten? Ebay<3

Vi skulle vært på elvefestivalen i dag, men tok en helomvending og droppet det. Det er rått og kaldt, programmet har vært og er enda hektisk, så etter en fisketur i dag var deilig å heller dra hjem for å slappe av.

08/21/17

Alene tid og full rulle

Hei, og beklager for at dagene flyr fra meg. Jeg skulle virkelig ønske at døgnet hadde flere timer, eller at uken hadde flere dager.. For nå er følelsen at annenhver dag er fredag.

Huset er straks ferdig malt utvendig, og i dag startet prosjekt midlertidig oppussing av vaskerom. Det blir så bra! Både utvendig og innvendig, det ser ikke ut som samme hus/rom engang.
Vi har fått jord, fina’ fu**ingly. Så roser er plantet ut, og buskvekster til inngangspartiet er neste ut å jaktes etter.

De siste lørdagene nå har jeg hatt alene tid, som jentefilmer som prinsesse på prøve og lovlig blond har vært savnet! Ja, her har men tatt den helt ut, haha. Denne lørdagen var mannen på sykkeltur til Sverige, jeg vet.. galskap!
Og forrige lørdag var han ute å fikset noe, før vi braste i avskjeds selskap til Vic. Hun flytter nemlig til Skottland for å studere noe jeg ikke skjønner hva heter engang.
I riktig avskjedsånd måtte hun jo få en smashing pynt på kaken hun bestilte, game of thrones it is!

08/9/17

Bryggefestivalen

På fredag var det duket for girls night på bryggefestivalen i Sande.
Adelen, katastrofe, byting, love shack og plumbo, det tok av!
Vi endte kvelden etter plumbo, innom gatekjøkken sjappa, slik det pleier å være.

08/3/17

Ullared snaps

Forrige onsdag pakket vi bilen, og vendte snuta mot Sverige.
Første stopp var i Strømstad hos svigers som hadde ankret opp der. Tror dere neimen ikke jeg hadde fiskelykken med meg der og?! Bare så synd at jeg ikke fikk med denne hjemme. Eneste str å ta vare på jeg har fått denne sesongen.

Noen timer senere var vi fremme i (på?) Ullared. Vi stakk innom Gekås før vi sjekket inn for kvelden.
Holy SHIT så stort, og så mye de har. Ble helt svimmel, og er fryktelig glad vi delte det opp på 2 dager. Eller.. egentlig ble det vel 3, ettersom vi var innom siste dag og, men..
Av vår anbefaling lønner det seg absolutt å enten være der tidlig, eller kun noen timer før stengetid. Dag 2 på kl 12 var TOTAL KAOS! Det var rett og slett slitsomt, vi stod i kø rundt hele plassen for å i det hele tatt komme inn. Men da har vi fått gjort det og, som ekte ullared’ere, haha. Mannen var mindre begeistret.. Skal dere lure med mannfolk på dette, så har de verktøy, spill og fiske/jakt avdeling, he he he.
Mens jeg løp rundt på dag 2 møtte jeg på filmteamet, og ullared kjendiser, heftig! Ola conny og morgan var dessverre no where to be found, men vi fikk da med både brødet og chipsen deres hjem!

Det ble med masse ræl hjem i en fullstappet fjerten (bilen), men også mye fornuftig. Vi handlet en hel HAUG med gaver. Faktisk også et par ting til bryllupet!

08/1/17

Manchester United

Søndag som skulle bli en avslappende dag, fikk plutselig en annen plan.
Spontant kjøpte vi billetter til Manchester United vs VIF kamp, og kastet oss i bilen inn til ullevål, akkurat i tide på å rekke det.
Jeg kan ikke kalles noe super fotball fan, men jeg har alltid hatt lyst til å se et ordentlig lag spille, ikke bare de norske, så det var moro!