09/13/17

Når alt skjærer seg, spis pannekaker

Hei og hopp. Jeg startet dagen med pannekaker med honning i dag.
Synes det var fortjent etter en tlf runde som ikke gikk heeelt etter planen. Gud som jeg hater ny by, nye legekontor og fysio. Bare kaos vettu!
Det er så deilig at ting endelig har roet seg ned her. MS spøkelset er ikke helt blidt om dagen, og det merkes.
Vaskerommet er ferdig malt, alle avtaler er ferdig, og den følelsen av å kunne stå opp til en dag UTEN planer er helt utrolig. Dagene går plutselig så mye tregere, denne sommeren har det jo føltes som annenhver dag er fredag, haha.
Jeg har planer om å male gangen utenfor vaskerommet og, men det får bli en annen gang, for her er det ferie fra malingen. Vi ble ikke 100% ferdig ute heller, så det blir til våren. Denne høsten kom jo så fort at vi rakk rett og slett bare ikke over. Men, det er greit å ha noen andre prosjekter enn kun bryllup neste år og, for det ville jo blitt for kjedelig med bare en ting på timeplanen, kremt.. Neida, sol er noe som trengs neste år, så det går nok bra.
Nå ser jeg at jeg bør runde av her, for nå bare “rambler” jeg, tilbake til tv serie tid, ahh høst, du har vært savnet, *hjerteøyneemoji*

09/11/17

Om 1 år..

..Er vi gift!
Tenk at på fredag var det 1 år igjen. Det føles ikke lenge siden det var over 2 år igjen, og mannen i huset mente vi ikke trengte tenke på noe enda. Jeg skal si dere det at om dette året flyr like fort, er det godt jeg har de fleste planene klare allerede. Neste mnd begynner faktisk vi faktisk på bordkort, girlsnight! Nok å henge fingrene i, for å si’re sånn.

09/7/17

KKW contour

Det er visst mye nytt i sminkeskuffen som ikke er kommet ut her enda. Slik går det når det lagres mer innlegg enn det publiseres, hehehe.
Først ut er krem kontour settet til KKW (Kim Kardashian West).
Er veldig fornøyd med disse, de er lette å blende ut, og endelig en hvit nyanse som er hvitere enn meg, yeey!

09/5/17

Cirque du Soleil

Oh my gosh, gjett hvem som så cirque du soleil på fredag?!
Typisk meg å få ut bucket list med det på dagen før, hehehe.. Flaks den kom før i det hele tatt sier jeg.
Showet var mer enn jeg hadde turt å håpe på, stemningen var magisk, og denne jenta satt med tårer i øyekroken. 19 år har dette vært på bucket listen min, etter å ha sett det på tv og i se og hør som barn.
I år sa jeg rett og slett, dette er bursdag gaven fra meg, til meg! Vi skal på show! Og verdt det var det absolutt.
Ps. Disse dårlige bildene er alt jeg har. For en gangs skyld var jeg for inni opplevelsen til å bry meg så fælt om bilder, og DET er nesten et bucket list kryss til, i seg selv.