09/24/18

Let your Heart Dream

Da jeg var på Disney store et par uker før bryllupet kom vi over dette armbåndet.
“Let your heart dream” – Aurora (Tornerose). En litt spenstig detalj å ha på armen på bryllupsdagen.

09/21/18

Detaljer

Regnet plasker ned, spisestua begynner å falle på plass, det er verre i kjelleren’si, hehehe..
Det er så sykt mye som ikke ble funnet, ikke brukt eller i det hele tatt åpnet. Godt det i dag er en uke til denne jenta blir 30, si! Så da har vi i det minste mer enn nok både drikkevarer, snacks og etc til neste fest også.
Jeg begynner å bli litt bekymret for hva som havnet på filmrullen til fotografen og ikke, for de bildene har jeg enda ikke sett noe til. Disse bildene vet jeg i hvertfall ikke er tatt, så da får en ordne opp sjæl da!

09/19/18

Personlige shoteglass

I planleggingsprosessen har jeg selvsagt blitt inspirert av pinterest.
En amerikansk greie er jo å ha party favours til gjestene, noe som ikke er en så vanlig greie her.
Etter mye research kom jeg frem til en kul løsning, som også passet den røde tråden i selskapet, personlige shoteglass, gravert av meg. Pakket inn i små fulgebur med sløyfer, og plassert i hallen på et 3 etasjes brett laget av mannen i huset.
Disse har jeg brukt hele vinteren på, men wow så stilige de ble, og så godt de ble mottatt. På kvelden serverte vi tønner med shot, for å skåle med de.

09/18/18

Dyrsku’n

Hei og hopp, på en strålende solskinnsdag!
I dag har jeg til og med kommet meg opp av sengen, i posten, tatt noen bloggbilder og pakket inn et par gaver, yesss fremskritt! Formen har vært så laber at jeg tilbragte hele gårsdagen til sengs, for så vidt hele helgen også, sånn sett bort i fra en tur på Dyrsku’n. Tror dessverre det var sistnevnte som tok kverken på den lille energien jeg hadde, for hjælp..
Beina og kroppen er fremdeles delvis uten følelse, og jeg er sliten. Men sånn ellers føler jeg det begynner å løsne opp mer og mer. Satser på enda bedre i morgen.

Dyrsku’n var sykt kult forresten! Tror vi har funnet oss en fin ny tradisjon å starte der, da det kun er en liten svipptur fra hytta. Julepynt, mat og verktøy for mannen, glede for alle! Hehehehe..
Møtte på Petter og Vendela, Lothepus og flere fra norske rednecks gjengen var jo også en liten høydare, da. Skal vise dere hva jeg dro med meg hjem derifra senere! Har så mange innlegg på lager nå, at her er det bare å holde tunga rett i munnen!

Speaking of munnen.. Nå venter jeg bare på at mannen skal komme hjem med samme mat som i går, ahh denne kortisonen gjør meg helt gææærn etter mat! 

09/12/18

Fru tilbake i 10ende

Heisann hoppsann!

Lenge siden sist, så her skal jeg love dere både det ene og det andre har skjedd..

Jeg har hatt utdrikningslag på Holmsbu spa, jeg har vært i London, jeg har vært i PARIS!! Og ikke minst har jeg sånn helt offisielt blitt Fru Bredesen!

Av hele denne smørbrød listen her, er det kanskje ikke så rart at jeg akkurat nå befinner meg tilbake i 10ende etasje, på Buskerud sentralsykehus med drypp i armen.

Men for en dag og for en fest det hele var. Det var så verdt det at jeg ville uavhengig av nå gjort det samme igjen. Livets største fest, og så vanvittig bra det ble!