11/29/18

Sjokolade pizza

For noen uker siden hadde jeg sykt lyst på sjokoladepizza. Vel, den finnes ikke lenger i noe butikk, men takket være youtube og jwoww hadde jeg allerede en backup plan klar. Så mektig, men allikevel, så sykt god!

11/27/18

En forsinket 30 års feiring

På søndag var det invitert til en enkel men stor ståhei i kåken. Oppi bryllup og alt annet kaos ble bursdagen min feiret først nå, bedre sent enn aldri.
Det ble et aldri så lite julehus dagene i forveien, og det lille treet ble selvsagt tatt frem og pyntet før dagen.
Vi var nærmere 30 stk her, små og store, godt med stort hus til slike anledninger!
I dag har mannen vært ute av heimen på shopping runde med noen andre, mens jeg har hatt superflaks og mottatt alle pakkene til pakkekalender i dag. Mann ute av huset for en gangsskyld, og alle kalender gaver pakket samme dag, snakk om flaks! Blir sånn når man har en med brukket fot som ikke kommer seg noe som helst sted ved egen hjelp, ohoi, for en utfordrende jul det skal bli, når det kommer til gavene! hehehe.. 

11/26/18

Thanksgiving dinner

I år hadde vi veldig lyst til å feire Thanksgiving for første gang. Mannen skal tilbringe julen med oss i år, så da ble det en liten fering med svigers på thanksgiving, middag og stor ståhei.
Jeg skjønner hvorfor dette er en nærmest like stor ting som julaften, for gosh så mye mat, så mange retter og så lang tid det tar. Vi snakket faktisk om det på morgenen, at dette var skikkelig julefølelse.
Du hadde en haug med mat å lage, tidlig opp for å sette kalkunen i ovnen, og for å forberede alle de andre tusen smårettene.
Jeg brukte gresskar, som vi fikk tak i på asia butikkene, som bordpynt, og fulgte anbefalingen om å lage gresskar suppe ut av innmaten. Det ble slett ikke verst. Gresskar rundstykker, bacon og løk rolls, bacon og mais gryte, glaserte gulrøtter (gulrøtter vil aldri bli det samme igjen, YUM!), tranebær gravy, potemos og søtpotetmos, før vi avsluttet med en eplepai. Haaallooo matfest!

11/24/18

Disneyland – Adventureland & Etc

Her er noen snaps av det siste vi rakk innom på turen til DisneyLand, vi følte at disse verdenene her var litt mindre gjennomført, og mindre interessante enn de tidligere, og er glad vi ikke kom hit før på slutten.
Det var fryktelig moro med et besøk i Disneyland, og jeg gleder meg enda mer til Disney world i USA.