12/31/18

2018

Selv om 2018 har vært et innholdsrikt år, skal jeg ærlig innrømme at jeg er glad vi i dag har kommet til årets siste dag. Dette året har virkelig vært slitsomt.
Jeg har hatt 2 millioner prosjekter på gang, vi har vært på et drøss med konserter og show, den store stygge k’en rammet nærmeste familie, vi har vært på tur, kjøpt våre første kunstverk, kjøpt oss hytte, og ikke minst har vi giftet oss!

Januar
Januar var måneden da jeg fikk øynene opp for ballett. Herremin, så fin svanesjøen var. Jeg gleder meg til å se den igjen om en måned! Denne gangen skal jeg prøve å åpne øynene til hu mor og, hehe.

Februar
Februar var et salig kaos. Mye tid hos frisøren, få huset på stell, og papirer i orden. Dette var måneden da etternavn ble byttet, og et nytt liv begynte sammen som Bredesen.

Mars
I Mars pakket vi koffertene og dro til Krakow, for noen dager fylt med god mat og spa behandlinger.

April 
Mai var måneden da bursdag skulle feires på mannen, og denne gang med hyttekjøp!

Mai
Allerede første dag i mai tok vi over hytta, og mye tid ble tilbragt på å rydde opp her.

Juni
Juni var måneden da jeg endelig fikk oppleve Eminem live. Kaotisk, men også etterlengtet i altfor mange år.

Juli 
I juli pakket vi telt og dro på spontantur til Geiranger, det flotteste sted!

August
I august startet jeg med utdrikingslag, før det bar videre til London og Paris på jentetur. Velkommen hjem til kaos før bryllup ,eheh. .

September
Bryllups måneden! Vi ble endelig offisielt Herr og Fru. Jeg fylte 30, og feiret helgen på Holmsbu spa.

Oktober
Oktober var fylt av bursdagsfeiringer, og show.

November
I november feiret vi vår første thanksgiving, tror denne vil bli en gjenganger! Mannen i heimen brakk ankelen, og vi feiret en forsinket stor ståhei for meg.

Desember
Så og si hele desember har blitt tilbragt på hytta, og jeg føler jeg mer eller mindre har bodd i en bag.

De dårlige nyhetene for året startet allerede i januar og lagde mildt sagt kaos i heimen, bryllupet har tatt opp vanvittig mye tid dette året og jeg er glad jeg aldri skal gjøre dette igjen. Vi har kanskje hatt litt for mange baller i luften på en gang, og jeg har stadig laget nye prosjekter. Det hele endte i en skikkelig nedtur i oktober, etter bryllupet. Denne gangen dro jeg på meg et atakk, så stort at jeg såvidt klarte å løfte beina 10 cm over bakken, sittende. Jeg rakk å halvveis hente meg inn før mannen i huset brakk ankelen, og alt landet på meg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt et par panikkanfall siden den gang, for å være dårlig selv, og å ha en mann på krykker fungerer ikke så godt med hus og hjem. Jeg er så sliten av deg 2018, så sliten.. I kveld skal jeg skåle 2019 velkommen. Nytt år, blanke ark og tegnestifter. Måtte du bli god mot oss, 2019.  

12/31/18

Kylie Cosmetics – Cold As Ice

Denne dumpet ned i postkassen en stund før jul. Jeg hadde siklet på den siden sneakpeaks bildene kom ut, så jeg var ikke sein da de i tillegg annonserte fri frakt. Denne er skikkelig spesiell, og kanskje litt utenfor min komfortsone om dagen, men den minner meg sånn om min ultimate favoritt fra Isadora, at jeg måtte bare ha den. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg gravde ut rester fra denne Isadora leppestiften da den var tom, og gråt store krokodilletårer da den ikke lenger solgtes. Love love LOVE!

12/30/18

Julekirken

Jeg hadde egentlig ikke planer om noe mer juleinnlegg, men jeg kan ikke la være å vise dere kirken min. Denne lå under treet på julaften, herremin så fin?! Glitterflakene i denne glitrer virkelig over hele spisestua!

12/29/18

Julebøker


Hei, i denne romjulsnatten. I år er første gang jeg føler hele piffen går ut av meg, og er klar for å pakke vekk julen allerede 2 dag jul, men jeg har et par innlegg igjen å dele med dere før julen 2018 pakkes vekk. 
I desember har jeg lest noen nye julebøker, og jeg hadde vel håpet å være ferdig lenge før julaften, men den gang ei. Det skulle vise seg at en (to) av disse var så vanvittig lang at jeg kom jo aldri i mål, haha. 

En dag i desember, her har vi tidssynderen sjøl. Denne boka var så vanvittig lang, at jeg trodde aldri jeg skulle komme meg igjennom. Boka i seg selv var relativt fin, men kunne deeeefiiiiiiiinitivt vært skortet ned et drøss av sider. Han sa, hun sa, han følte, hun følte.. Nei, bare rett og slett for mye.. At denne boka gav noe særlig julestemning, nei. Absolutt ikke… Ikke kast bort desember tiden på denne, tommel ned! 
New York Christmas, Ååå denne dere! Forskjellige bilder av NY i julemodus, julesangtekster og juleoppskrifter, yes! 
Et julemirakel, heeelloooo! Noen er nødt til å lage denne som en Hallmark film, NÅ. En finere julebok skal du lete lenge etter, tommel opp, opp, opp!

Snøsøsteren, Årets store boksnakkis. Relativt fin, selv for oss voksne. Elsker konseptet med en luke (kapitel) pr dag, som en adventskalender. Kanskje litt mindre spennende i starten, men allikevel en tommel opp! 

12/27/18

Jul!

Hei, i de siste timene som er igjen av 2018. Jeg håper dere alle har hatt en fin jul?

Her var det min side som skulle feires med i år, etter mitt første år uten i fjor, og gleden var stor! Men jeg skal innrømme at jeg overraskende likte begge typene feiring, hehe.

Uansett, tradisjonen tro startet vi med gravrundene på vei nedover, og før julegudstjenesten. I år hadde vi faktisk så stappa bil med gaver at jeg tror ikke vi hadde hatt plass til en eneste til.. yikes!

Vi var (tradisjonen tro igjen) ferdig med julefeiring såpass seint at vi i år ble hos mamma til første dag. 1 dag var det i nok en tradisjonens tro duket for kalkun og stuffing, yuuum! Hvor vi ble, ikke mindre enn 12 stk. I år droppet vi 2 dags feiringen, dro hjem, pakket den firbeinte og tok et par dager på hytta. Nå er det et par dager for å prøve å komme seg tilbake til hverdagen, det blir harda bud for han som har gått hjemme i 8 uker, he he he..

Fremdeles god jul, og godt nyttår!❤

12/23/18

12 Dates of Christmas

Sammen med Stealing Christmas er dette, desidert den fineste av alle de mindre kjente julefilmene.


A story that follows Kate, a young woman who after a horrible blind date on Christmas Eve, wakes up to find she is re-living that same day and date all over again.

12/23/18

Jul

Hei i natten!

Her har dagen gått på løpende bånd. Først dro vi frem akebrettene for en times aking, før vi forfrosne kom oss inn foran peisen med kakebakst.

Sjokomarengsen er klar og gule kjeks er straks ferdig fylt. Kvelden ble avsluttet med hjemme alene på skjermen. Nå er det jul, dere!

12/22/18

Angels in the Snow

Her er det full rulle i den siste julefilm inspurten før julaften. Måtte julestemning komme! :)

Et foreldrepar i krise tar med seg barna på juleferie og får en leksjon i kjærlighet og respekt da de gir husly til en værfast familie.

Jeg vet det er delte meninger der ute, om akkurat denne filmen.. men jeg synes den er så fin, og har et fint budskap?