03/29/19

Tako Pore – Sebum Ssok ssok Peel Of Pack

La oss ta for oss denne saken her. Nå har jeg(vi) testet denne noen runder, og jeg klarer enkelt og greit ikke å like den. Konsistensen er merkelig, og man får på en måte ikke påført den, uten å dra av noe av masken samtidig. Den er såpass tykk, at tuben vil absolutt ikke holde til så mange runder, som man skulle tro. Så ganske dyr i bruk, allikevel. Ok, la oss ta for oss før og etter bildene.. Nei, nei og nei. Denne fungerer bare ikke. Som en voks, super! Men for det den er ment til, nei! Trenger vel ikke nevne den er sykt vond, da den kan fungere bedre som voks, eller..?

03/28/19

Tokyo Treat Februar #6

Her kommer siste innlegg fra Mars boksen, kjenner jeg meg selv rett er vel Mars boksen ankommet for en evighet siden innen dette kommer ut. Uansett.
Chocolate Kinako Mochi
Dette er et DIY kit, altså lage ditt eget godteri. Dette var en veldig enkel versjon, bare fyll vann i tablettene og hell de andre ingrediensene ut. Selv elsker jeg Mochi isen meny selger, så dette var en vinner her. Yes yes yes!

???????????

03/26/19

Sailor Moon

Heisann hoppsan! Formen er langt bedre enn den har vært de siste ukene, og jeg har faktisk begynt å bruke trenings rommet på ordentlig. Så her sitter jeg da, i rent tøy, ferdig trent, og skittentøysdunkene tømt, på samme tid som hanan ofte gol for meg!
Neida, det er vel bare på en dårlig dag, at hanan goler så sent. Jeg føler jeg og døgnrytmen min er vært ganske på gli de siste årene, så en skal ikke si noe på det. Men her sitter altså jeg og føler meg som en som virkelig har livet på stell, kun av noe så enkelt.

I dag tenkte jeg å vise dere noe som har dundret ned siden nyttår, Sailor Moon Merch! Nøkkelring, speil, nøkkelcover og sminke hodebånd.
Jeg husker jeg så på dette da jeg var liten, men jeg klarer ikke huske om det var en av filmene, eller serien. Bare husker at dette hadde jeg på en VHS hjemme. Så frustrerende at jeg nesten må på ei litta gravetur etter den hos a mor, den er garantert der ennå.

03/21/19

TONYMOLY – Banana Hand Milk

Hallo, sjekk ut denne! Hvor søt er ikke denne bananen her? Definitivt en snerten kar som skal få bo i veska mi.
Konsistensen er noe tykk i forhold til hva jeg forbinder med milk, så jeg er også forvirret over hvor pleiende denne skal være. Jeg er nok en dårlig testperson i vinter, for psoriasisen min har gått av skaftet denne vinteren, og det meste har ikke nok pleie. Men til vanlig bruk er det absolutt et pluss at denne ikke er like feit som de vanlige håndkremene, for gud som jeg hater de.
Denne velger jeg rett og slett ikke å gi terningkast, den er rett og slett ikke testet bra nok, og den er altfor søt om resultatet skulle være negativt, haha! Nei, seriøst.. kjøp den og putt den i veska, eller på sminkebordet.

03/20/19

Villmarksgenseren

Jeg måtte jo legge inn et ønske om en villmarksgenser hos a mor, da jeg fikk nyss om denne. Det opprinnelige garnet den strikkes i er ikke noe for meg, jeg liker ikke ull jeg altså? Stikkende og ubehagelige greier. Men men, kanskje det bare er fordi jeg har fryktelig sensitiv hud? Samma det, denne ble ihvertfall strikket i alpakka garn, og er lett og luftig selv om den er varm. Og så så vanvittig myk!

03/19/19

Tokyo Treat Februar #5

Pokemon Chocolate Puffs
Disse maispuffene fulle av kalsium skal smake sjokolade. På esken vises det også at de skal kunne fungere bra med melk, noe jeg forstår for dette var rett og slett Coco puffs!

Ville jeg kjøpt disse igjen.. Ja?

03/14/19

Tokyo Treat Februar #4

Calbee Chocolate Dipped Chips
Dette så ut som min favoritt ved første inntrykk. Men dessverre drukner chipsen i smaken av sjokoladen. Skal ærlig si at jeg heller ikke er noe fan av sjokolade smaken, altfor tung og mørk.

Ville jeg kjøpt denne igjen.. Nei?

Cat Paw Marshmallows
Helt vanlig marshmallows, men så søte!

Ville jeg kjøpt disse igjen.. Ja?

Chocolate Umaibo
Dette er en mais snack dette av sjokolade. Med smaken av det vi nordmenn vil referere til som kunstig sjokolade er den rett og slett ikke noen fulltreffer. Ikke noe smash her med andre ord.

Ville jeg kjøpt denne igjen.. Nei?

03/13/19

Scratch Magic Notes

Denne saken fikk jeg faktisk i bursdagsgave. Notepad, der man ikke skriver men skraper. Under det matte sorte laget finnes det holografisk sølv. Fascinerende sak, så jeg bestilte meg faktisk noe lignende som dere får se i et senere innlegg.

Formen om dagen er ikke helt på topp. Tilbragte dagen i senga i et mørkt rom mesteparten av gårsdagen. Så i dag har jeg tatt en halvtime med yoga og rulling for å prøve løsne opp litt i denne slitne skrotten.