10/31/19

Happy Halloween!

Heisann der, på månedens siste dag.
Timene i dag har dessverre bare flydd fra meg, jeg hadde håpet å få litt mer ut av dagen, men sånn er det. Jeg har holdt på med et juleprosjekt, så jeg har rotet ned hele kjøkkenet, og i samme slengen vispet jeg sammen marengs til litt halloween snacks. Skjelett bein, og gresskar! Lett å vispe sammen, om en er i siste liten, og dekorativt. Se forresten hvor søte marsipan gresskarene ble. Jeg kjøpte en liten form tidligere i høst, som jeg bare måtte teste ut.
Sjekk forresten ut halloween for et par år siden, hvor jeg stelte i stand tidenes treats her!

Nå skal jeg spise samme middag for 3 dag på rad, mannen er nemlig på overtid på 4 dagen, før jeg må ta tak i kaoset jeg har laget, aff..
Happy hallowen!

10/30/19

Første prosjekt ferdig

Se på denne fine høstlige løperen til spisestua! Dette ble første ferdige prosjekt, og har allerede ligget på bordet her et par uker. Se også den fine nye lysestaken jeg fikk i bursdagsgave forrige måned, kongle!

10/29/19

Lyng kuler

Disse lagde jeg for en måneds tid siden. Jeg klarte dessverre ikke få tak i kuler av oasis her i byen, så det ble selvlagde fra blokk, men det funket det også.
I ettertid har jeg også sett disse på den lokale blomster butikken hengende, så fine, og så lette å lage. Alt du trenger er en tur i skog og mark, eller hagen for mitt tilfelle, for å samle mose og lyng.
Stikk lyng, og hva enn du vil bruke, inn i oasisen, legg på mose for å dekke bunnen, snurr rundt sølvtråd til du får ønsket fasong.

10/28/19

Julestart og show

I helgen tok vi en tur på Latter for å se Fra æ til å. Jeg må ærlig si at showet var noget så der satt sammen, men absolutt festlig.
Jeg kan ikke tro jeg allerede har begynt på julegaver alt, ikke bare begynt men at jeg er veldig veldig godt i gang med innpakkingen allerede! Yessss… Jeg føler vel at jeg har mye å ta igjen i år, etter fjorårets stress med en på krykker i hus, så denne desember håper jeg kan nytes med skikkelig skikkelig julestemning.

10/26/19

Harvest Moon

Etter at familien hennes går konkurs, reiser en bortskjemt bykvinne til landet for å fikse opp en sliten gresskarfarm som faren kjøpte som investering, for salg.
Veldig lik storyline som julearven, egentlig. Men den er skikkelig skikkelig fin! Skal du snurre en høstfilm i år, bør det bli denne.

10/24/19

Sephora Shopping

Selveste the holy grail med utenlands shopping, selvsagt måtte jeg innom Sephora på turen. Og denne gang hadde jeg allerede handlelisten klar, Kat Von D, Huda Beauty palett, og Highlighter fra Fenty. Jeg skulle gjerne hatt med meg en foundation fra Fenty også, men jeg er så fryktelig dårlig på å bruke flytende at jeg lot det være for denne gang, mineral pudder foundation i mitt hjerte.
Caolion Steam Packen var jeg bare heldig som fant, for denne var jeg faktisk på jakt etter, det er virkelig det sykeste jeg har prøvd innen alt.
Reviews kommer, selvsagt.