Jul!

Hei, i de siste timene som er igjen av 2018. Jeg håper dere alle har hatt en fin jul?

Her var det min side som skulle feires med i år, etter mitt første år uten i fjor, og gleden var stor! Men jeg skal innrømme at jeg overraskende likte begge typene feiring, hehe.

Uansett, tradisjonen tro startet vi med gravrundene på vei nedover, og før julegudstjenesten. I år hadde vi faktisk så stappa bil med gaver at jeg tror ikke vi hadde hatt plass til en eneste til.. yikes!

Vi var (tradisjonen tro igjen) ferdig med julefeiring såpass seint at vi i år ble hos mamma til første dag. 1 dag var det i nok en tradisjonens tro duket for kalkun og stuffing, yuuum! Hvor vi ble, ikke mindre enn 12 stk. I år droppet vi 2 dags feiringen, dro hjem, pakket den firbeinte og tok et par dager på hytta. Nå er det et par dager for å prøve å komme seg tilbake til hverdagen, det blir harda bud for han som har gått hjemme i 8 uker, he he he..

Fremdeles god jul, og godt nyttår!❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.