Beauty And The Beast – Mystery Minis

Hei og velkommen til geeky friday! Eheh.. Jeg er super gira for å ha blitt fast følger av grav3yard girl, heeelloooo YouTube slave! Jeg fant faktisk kanalen(e) hennes da jeg var innlagt på sykehuset, og nettet der ikke dugde til annet enn nettopp.. YouTube.

30årene er tiden for en liten livskrise, eller? Jeg er jo så lett påvirkelig og har selvsagt klikket hjem 2/3 av alt hun deler og tester. Konseptet med mystery boxes eeeeelsker jeg! Jeg var selvsagt den som handlet drøss med drit og juggel på tivoli, da jeg var liten. Dere vet de overraskelses posene? Yess.. har ikke styr på hvor mange smykkeskrin som ble fylt av drit, som disse inneholdt.

Uansett, avsporing tilside, mystery minis konseptet til funko går ut på å samle figurer fra div temaer. For hver boks er det en viss sjanse for hver figur. Noen har en like stor sjanse, andre inneholder litt mer eksklusive figurer det er vanskeligere å få fatt i. Figurene er overraskende bra utført, og ser ikke ut som noe billig drit. Kanskje greit med tanke på prisen på disse…

Først ut er skjønnheten og udyret! La oss se hva som dukket opp denne gangen.


Lymiere!

Dette er defintivt noe dere vil se mye til fremover, har nemlig et dryss av de. Vanskelig å ønske seg no til jul, si!

Leave a Reply

Your email address will not be published.