2018

Selv om 2018 har vært et innholdsrikt år, skal jeg ærlig innrømme at jeg er glad vi i dag har kommet til årets siste dag. Dette året har virkelig vært slitsomt.
Jeg har hatt 2 millioner prosjekter på gang, vi har vært på et drøss med konserter og show, den store stygge k’en rammet nærmeste familie, vi har vært på tur, kjøpt våre første kunstverk, kjøpt oss hytte, og ikke minst har vi giftet oss!

Januar
Januar var måneden da jeg fikk øynene opp for ballett. Herremin, så fin svanesjøen var. Jeg gleder meg til å se den igjen om en måned! Denne gangen skal jeg prøve å åpne øynene til hu mor og, hehe.

Februar
Februar var et salig kaos. Mye tid hos frisøren, få huset på stell, og papirer i orden. Dette var måneden da etternavn ble byttet, og et nytt liv begynte sammen som Bredesen.

Mars
I Mars pakket vi koffertene og dro til Krakow, for noen dager fylt med god mat og spa behandlinger.

April 
Mai var måneden da bursdag skulle feires på mannen, og denne gang med hyttekjøp!

Mai
Allerede første dag i mai tok vi over hytta, og mye tid ble tilbragt på å rydde opp her.

Juni
Juni var måneden da jeg endelig fikk oppleve Eminem live. Kaotisk, men også etterlengtet i altfor mange år.

Juli 
I juli pakket vi telt og dro på spontantur til Geiranger, det flotteste sted!

August
I august startet jeg med utdrikingslag, før det bar videre til London og Paris på jentetur. Velkommen hjem til kaos før bryllup ,eheh. .

September
Bryllups måneden! Vi ble endelig offisielt Herr og Fru. Jeg fylte 30, og feiret helgen på Holmsbu spa.

Oktober
Oktober var fylt av bursdagsfeiringer, og show.

November
I november feiret vi vår første thanksgiving, tror denne vil bli en gjenganger! Mannen i heimen brakk ankelen, og vi feiret en forsinket stor ståhei for meg.

Desember
Så og si hele desember har blitt tilbragt på hytta, og jeg føler jeg mer eller mindre har bodd i en bag.

De dårlige nyhetene for året startet allerede i januar og lagde mildt sagt kaos i heimen, bryllupet har tatt opp vanvittig mye tid dette året og jeg er glad jeg aldri skal gjøre dette igjen. Vi har kanskje hatt litt for mange baller i luften på en gang, og jeg har stadig laget nye prosjekter. Det hele endte i en skikkelig nedtur i oktober, etter bryllupet. Denne gangen dro jeg på meg et atakk, så stort at jeg såvidt klarte å løfte beina 10 cm over bakken, sittende. Jeg rakk å halvveis hente meg inn før mannen i huset brakk ankelen, og alt landet på meg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt et par panikkanfall siden den gang, for å være dårlig selv, og å ha en mann på krykker fungerer ikke så godt med hus og hjem. Jeg er så sliten av deg 2018, så sliten.. I kveld skal jeg skåle 2019 velkommen. Nytt år, blanke ark og tegnestifter. Måtte du bli god mot oss, 2019.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.