Dags for en rant

Hvorfor svensk i overskriften, who knows. Tilbake halvannen uke senere, gratulerer. Lillisverden fungerer virkelig ikke uten forhåndslagrede innlegg. Som vanlig har det skjedd mye på halvannen uke på denne fronten, så i dag tenkte jeg rett og slett bare kjøre en liten utblåsning av hva som pisser meg off om dagen;

⚡Allergi: Frem og tilbake siden juletider har jeg vært plaget av nysing, og utslett som klør. Det har blitt så ille at jeg er våken flere runder om nettene og må smøre med hydrokortison.

⚡Offentlig helsevesen: Apropo allergi.. Jeg gir meg ende over offentlige leger, sykehus og det kjøret der. Kom akkurat fra legen nå, som mente at et en tablett allergimedisin ville være løsningen. Ja, det kan jo tenkes det i det lange løp, men det hjelper ikke meg akkurat i dag med utslettet som invaderer livet mitt, grr. Ei heller å ta prøver for å se om jeg er allergisk mot katt eller fe.
Da jeg nylig var hos nevrologen, fikk jeg vite at sykehuset hadde sendt over papirene fra innleggelsen, og mente de var usikre på om jeg hadde et atakk i det hele tatt. Nei, det var jo tross alt bare følelsestap i hele den ene siden, ingen styrke i ankler, og bildebevis på mr om nye lesjoner. Jeg mener, pytt pytt, bevis bechmis.

⚡ Lab rotter som hater jobben sin: Er et legekontor egentlig et legekontor uten den offisielle surnebba på labratoriet? I dag presiserte hun å stikke meg rett i nerva, for å ikke forstå hvordan jeg kunne vri meg sånn i smerte, før hun himlet med øynene over at jeg brakk meg av denne jævla pinnen neddi halsen. Bra jobba, du har funnet rett arbeid.

⚡ Fotoprogram på fotosider: Hvorfor kan ikke disse kjedene optimalisere programmene sine, så man slipper å sitte å røske ut hår for å få bestilt noen bilder? Jeg er i full rulle med bestillinger etter bryllupet, og holder på å bli spik spenna gærn. Så er bildene for store, for dårlige, og for lange.

⚡ Gallerier som selger bilder de ikke har: Vi kjøpte oss et nytt bilde til kolleksjonen vår i helgen, trodde vi. På tirsdag fikk jeg mail om at transaksjonen var tilbakebetalt av paypal, etterfulgt av mail fra galleriet om at de ikke hadde bildet allikevel. Profesjonelt… Oljemaleri det kun finnes et av i verden, får man nok lett tak i igjen. Handler nok der igjen, eller…

⚡ Ebay scams: En ny ting på bloggen i 2019 blir en testspalte. Blant annet har jeg handlet en del japansk godteri. I går ankom første mystery box med dette fra ebay, der det viste seg at 1/3 av produktene var gått ut på dato, for lengst.. Top rated selger, helt til de siste dagene. Trust no one.. Haha.

Nå skal jeg få på meg maska, og komme meg ut døra. I kveld blir det dinner and a show med’a mor, så glemmer vi alt dette jeg nettopp pøste ut.
Snakes on a plane!

Leave a Reply

Your email address will not be published.