Vintermagi

Oh my gosh, for et snøvær! Det er så koselig å sitte ved spisestue bordet (min faste boplass ved pctid, til tross for kontor.. yess..) å se snøen dale tett i tett ned. Er ikke engang bitter for at dette ikke er jul vettu! Noe har skjedd de siste årene, jeg pleide hate snø etter nyttår, unødvendig. Så jeg vet ikke om det er faktumet at jeg ikke lenger kjører kollektivt, har bil, eller hus og hytte som har forandret på det. Det eneste jeg drømmer om nå er å dra opp på hytta å ta akebrettet fatt, suse nedover bakken til jeg er iskald. Men ikke denne helgen, dessverre.

Allergien min er mye bedre, og prøvene viste heller ikke hva det dreier seg om. Bomstikket i armen derimot… jeg klarer fremdeles ikke rette ut armen uten å gi ifra meg et grynt av smerte, herlig.
Nå skal jeg straks på middag hos svigers, så får vi se hva jeg mener om snøværet når jeg faktisk må ut i det..

Leave a Reply

Your email address will not be published.