La meg fortelle deg hvilken film du ikke bør se i helgen..

Etter flere stikk om ønske etter å se Mission Impossible Fallout, tilbøy jeg å sette denne på skjermen i går. Oh boy, det er 2 og en halv time av mitt liv jeg aldri ser igjen, haha. Jeg er ihverfall glad vi ventet til den kom til leie på boksen, og ikke dro på kino for å se den.
Makan til dårlige action scener, stunts kan denne Cruise derimot.. men skuespiller ferdighetene… not so impressed. En film der du hele tiden ser neste steg, og ikke noe nytt. Rett og slett kjedelig. Mannen derimot, ikke enig. Men det skal vel kanskje ikke så mye mer enn action, våpen og dyre leketøy av biler, helikoptre og motorsykler, til for å underholde de.
Kommer det forespørsel om å se denne sier jeg bare, send de på guttekveld! Haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.