Tilbake til hverdagen

Hei hei, her sitter jeg langt nedi penicillin esken. Tirsdagens tannlegetime gikk ikke så bra, og det viste seg som fryktet at jeg fikk en skikkelig betennelse i denne pokkers tanna. Det første jeg gjorde da jeg kom til Santorini var nemlig å knekke tanna. Fikk den tettet igjen, krysset fingrene for at det holdt til jeg kom hjem, men neeeeida. Siste kveld i Santorini satt helvete i gang, og jeg endte med å starte på rotfylling i Kos. Hjælp!
Nå er det altså en uke med penicillin før jeg må starte på nytt. Gud bedre. Jaja, da har man testet greske tannleger også! For en klinikk jeg snublet over i Santorini sier jeg.. Den skulle jeg gjerne pakket med i kofferten og tatt med hjem! Hi tec ganger tusen, og så profesjonelle!

I dag har jeg startet så smått med trening igjen, og det ble en liten tur på mølla. Litt er bedre enn ingenting, si.
Jeg er trist over at eplene på epletreet ikke er brukenes i år heller, de eneste som ser bra er fra det nye treet, som vi plantet i sommer.
Nå må jeg få på meg noe annet tøy, i dag skal det handles materialer, yessss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.