31 thoughts on “Glitter in the air & Razzle Dazzle

  1. sv; Aha, skjønner :) Får håpe det kommer før den tid da! Jeg tenkte å bestille på nett jeg å, men turte ikke å ta sjansen på det. Hehe. Hvordan kostyme skal du ha? :)

  2. SV;nei,er nok mange andre som ønsker at livet deres var en film.:) Helst en romantisk en:) hehe.

    Skal lese boka etter jeg er ferdig med den jeg leser nå. :)

    //takk for linken!:)

  3. Ohmy, nå ble jeg en smule sjalu her kjente jeg, jeg ønker meg også DL neglelakker, de er så utrolig fiiiine! ;D Ble veldig fine på neglene dine også synes jeg :-)
    Så flott at du likte tipsene mine, det blir jeg glad for! :-) Du kan jo bruke primeren uten å samtidig bruke foundation/solpudder :-) Den er jo perfekt for enslig bruk også da den jevner ut huden og skaper en glatt overflate. Primer er blandt annet veldig fint om sommeren, uten noen annen sminke over, kun med fuktighetskrem under :-) Du burde teste den, fikk nettopp min i posten nå så jeg når jeg kom hjem i kveld! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.