Make Up Mekka

I går tikket det inn en melding om at avisbudet hadde levert en pakke i postkassen min. Jeg var egentlig kun på jakt etter mineral pudderet, da mitt straks er tomt. Det er seriøst livets pudder, og jeg har vært fast bruker i flere år nå. Huden blir silkemyk og det bare smelter inn, nei dette er ingen reklame for make up mekka, men det er seriøst fantastisk. Og at man kan få det for 30kr på tilbudene deres, eh yes please?!
Jeg slang med et par børster også, og julepaletten jeg dessverre ikke fikk tak i før jul. Jeg skal innrømme at jeg er ikke den største fan av palettene deres, for det er vaaaanvittig mye fallout.. og denne intet unntak, men fargene var da fine. Favorittene må være Sprinkles, Chocolate Chip og Bite me.
Bestilte en liten Kabuki brush, da. Med stort trykk på liten.. haha. Jaja, kjekk i reiseveska.
Fikk forresten mail i dag tidlig, om at tilbudene fremdeles gjelder, så det er bare å klikke noen godbiter hjem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.