Pollen krise

I dag kjenner jeg skikkelig på pollen, for jeg hang oppi blomsterbeddet og luka i går kveld, kanskje..? Så, i dag tenkte jeg å dele noen tips med dere, jeg tipper vi er flere som sliter med dette marerittet.

I år startet det for fult omtrent samtidig som Covid, og panikken slo jo inn for fult. Heldigvis viste det seg å bare være pollen, og en sprøyte hos legen fikk det til å roe seg litt ned. I dag har jeg allerede vært igjennom sprøyte nr 2 for flere uker siden, men jeg innser at de ikke har maks effekt i år.
Her er tipsene som letter litt for meg i hverdagen:
– Unngå å være for mye ute på dagtid
– Unngå lufting på soverom, gjør det på kveldstid hvis du må
– Telfast og livostin er gull!

– Skift på sengen et par ganger i uka, gjerne skift pute trekk hver kveld
– Skyll håret før du legger deg
– Vask øyenvipper og øyenbryn nøye

– Finn en riktig rytme ved medisinering, ikke ta et opphold når du føler deg bra.
– En sterk juicekur (her) løsner systemet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.