Kitty on the run, again..

Helt siden Luna tok ett lite forsvinnings nummer i fjor høst, har jeg vært veldig flink til å sjekke hva som foregår utenfor her ofte. Og hun er som regel ikke ute, med mindre jeg er det, eller har utsikt ut til henne. Luna er båndkatt nemlig.
I kveld lot jeg henne være ute litt lenger etter lufteturen siden huseieren og Prins var ute. Plutselig hørte jeg ett pang i festet hennes, men så henne ikke utenfor. Gikk ut og der var tauet hun har festet båndene i sliti av.
Ingen Luna å se, løp ut i hagen hvor den ene huseieren stod i vinduet og pekte ned mot naboen. Der stod den andre huseieren med båndet til Luna i handa og Luna satt ved siden av. Heldigvis var han ute og så henne, og la på sprang ned steinene til naboen. 
Så gikk det altså bra i dag å, men herregud, nå har hun fått husarrest altså!

5 thoughts on “Kitty on the run, again..

Leave a Reply

Your email address will not be published.