Hei og hå!

Nå har jeg nettopp kommet inn døren med posene fulle. Jeg har så klart vært på Bik Bok, siden det er jo 50% på hele butikken i dag. Så nå har jeg enda flere skatter å vise dere!

Dette er første gang jeg har vært ute siden onsdag, nakken min er helt ødelagt så jeg knasker fortsatt smertestillende og går mer eller mindre rundt i svime. Nettet mitt har ikke vært så snilt, så jeg har prøvd å lese de uleste Det Nye bladene mine, men det har jo ikke gått så bra med tanke på at jeg har sovnet hver gang jeg har prøvd..
image
Har dere vært innom Bik Bok og funnet noen skatter i dag?

11 thoughts on “Hei og hå!

  1. Aaah kjedelig å ikke ha nett når man først må holde seg hjemme pga ennå kjedeligere sykdom =( Smertehelvett!! Håper det ordner seg snart. Er ikke i en lignende prosess selv, mye stivhet, svimmelhet og masse hodepine. Lurer på om de finner ut noe som helst av de blodprøvene jeg tok.. jeg har ikke kjøpt noe fra BikBok på sikkert et år jeg. Så vil gjerne se nærmere på det du fant!

  2. Uff, kjipt da! Sliter også med nakken, men ikke så arlvorlig som deg. god bedring! :)
    Har ikke tatt meg turen innom, jeg har 177 kroner på kortet og ti dager igjen til lønning :S

Leave a Reply

Your email address will not be published.