Nye tider

Noe jeg ikke har fortalt dere at det har vært under diskusjon om bytting av sprøyter.
Jeg er så lei av å ta de annenhver dag, og vil heller ta avonex som er en gang i uken.
Siden Betaferonen fungerer så bra, er det ikke sikkert at det er så lurt å bytte. Og siden jeg sliter så mye med utmattelse ble det også vurdert om jeg burde ta en liten pause fra alle sprøytemedisin former. Men nå har det i allefall blitt slik at jeg starter på avonex neste uke. Så får vi krysse armer og bein for at det fungerer like bra!

6 thoughts on “Nye tider

  1. Lykke til med Avonex, håper den funker bedre på deg enn på meg! :) Jeg får nå Tysabri på sykehuset i Drammen, endelig en medisin som fungerer OG jeg slipper å stikke selv – jippi :)

    • Takk for det! Tok den første i dag, og jeg er sjokkert, jeg kjente absolutt ingenting så det gikk over all forventning!
      Skjønner godt du er glad for det, er absolutt ikke glad i det selv. Men heller en gang i uken enn annenhver dag. Så får vi bare satse på at den fungerer like bra som betaferonen gjorde. Ingen atakk på ett år, bank i bordet!
      Så bra du endelig har funnet noe som fungerer for deg da :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.