I did it!

Klar over at det har vært halvhjertet blogging her i det siste, og det blir nok det noen dager fremover også.
Det er så mye som skjer, og de av dere som vet noe om denne sykdommen er at, da går det utover formen min. Men det er enkelte ting man bare må bite tennene sammen og gjøre. For det er ikke lett å være syk heller skal jeg si dere!
Håper ting roer seg etter neste uke, og at alt går tilbake til normalt. Trenger det nå..

Men over til noe annet. I går var jeg på sykehuset og satt den første avonex sprøyten!
Først demonstrerte sykepleieren, så testet jeg en. Så var det tid for å sette den.. Pennen er hard så jeg hadde litt problemer med å få den til, men plutselig sa det pang og jeg bare satt der. Jeg så vel ut som et spm tegn da sykepleieren ba meg dra ut nålen fordi den var ferdig for lengst. For jeg merket virkelig ingenting. Ikke noe stikk, ikke noe sprenging. Absolutt ingenting! Så man kan vel mildt sagt si jeg nesten fløy ut av sykehuset. Hurra for det! Så krysser vi armer og ben for at disse fungerer like bra.
image

10 thoughts on “I did it!

  1. Det er søren ikke lett å være syk, vi er på en måte på jobb døgnet rundt! Uææ, hvor lang var sprøytenålen? Husker jeg satte subcutant på meg selv for å trene til praktisk eksamen på sykepleien, har fått fobi etter det :p

  2. Jeg synes du er tøff som klarer dette! Vet du må, men allikevel lissom=) Så bra det gikk lett da, håper det ikke blir noe annerledes senere heller. Håper du får en fin dag i dag

Leave a Reply

Your email address will not be published.