Dream and Believe, Wishes Comes True

Jeg har latt bloggen ligge, og tilbragt den siste tiden med verdens beste mennesker. Alt fra forrige innlegg er mer eller mindre lagret i glemmeboken og jeg kan endelig være meg igjen. Det har vært et helt fantastisk vær, så dagene har blitt tilbragt i hagen, på stranda eller med grilling. Både grilling av oss selv og mat. Også noen rolige kvelder med sushi. Dette innlegget kommer til å inneholde mange bilder, men hvert bilde fortjener sin plass her etter denne tiden!


Håper dere har hatt noen like fantastiske dager som meg! :) 

10 thoughts on “Dream and Believe, Wishes Comes True

 1. Mangen bilder = mangen kommentarer!
  – Du er så flink til å sminke! Eg klarer bare eyeliner og mascara :P
  – Kanonlyst på jordbær etter det første bildet…. :)
  – Flirer enda av hundene på båttur, minner meg om Ruffen som vi hadde før – han digget alt av båt og skulle alltid presse oss av luftmadrassene så han fikk ligge der og sole seg på vannet :)

 2. SV;Takk Lilli:) Manglet bare det hvite,så ville det lignet mer på det norske flagget:)

  //Kan skjønne at du vil til tusenfryd:) Koste meg på tusenfryd selvom det var bare et par timer vi var der før det stengte.

 3. Så koselig, ser ut som dere har storkost dere! Og de smile-fjes isene? Hva heter de igjen? Jeg kjente faktisk smaken i munnen av dem da jeg så bildet ditt nå, ble skikkelig sjesken på dem! :p Er det de man får kjøpt på is-bilen?

 4. masse fint og det fortjener du! Mat og drikke fester seg nok best hos meg, men flotte bilder her altså. Hva er den grønne greia på bildet under sushien?;) Ei perfekt med før sommer feeling!

Leave a Reply

Your email address will not be published.