Pakkemarerittet er i gang igjen

Formen har ikke vært på topp i det siste, og nok en gang synes det på både bloggen og leiligheten.
Treningen går det heller ikke så bra med, siden formen min er så ustabil for tiden. Så har tatt en pause, og prøver heller litt egentrening når formen for det er der. I dag har jeg gått både ned og opp fra byen. Alltid motivert etter en halvtime i varmere strøk (solarium).
Rakk så vidt hjem før avtalen min stod på døren. Så bar det videre på shopping. Det er så mange pakker som dumper ned i posten her om dagen at jeg blir helt sprø. I dag har jeg faktisk vært på postkontoret to ganger, i tillegg fikk jeg en tredje hentemelding en time etter siste besøk! Dessverre er 99% av det som handles inn, og dumper ned i posten, om dagen julegaver. Men allikevel, hurra for meg som er halvferdig med alle julegaver i oktober!

farmen begynne før jeg slukner her.. Happy halloween forresten!


Har dere startet med julegavene?

10 thoughts on “Pakkemarerittet er i gang igjen

  1. Så flink du er som har fiksa så masse julegaver – eg har fiksa halvparten.. vært så dårlig at planen min med og bli ferdig til 1november gjekk i vasken, menmen.. skal klare det innen 1des. ihvertfall. God helg til deg , håper du føler deg bedre!

Leave a Reply

Your email address will not be published.