SO tired..

Akkurat nå sitter jeg her og kjemper mot søvnen. Type svimer av hvert sekund her.
Ble en liten tur ut med Tine i går, til tross for at vi begge sterkt vurderte å bli hjemme da kl nærmet seg 11 og vi lå henslengt i hvert vårt hjørne av sofaen.
Klarte selvfølgelig å pådra meg noe mange av dere klarer på denne årstiden, nemlig en aldri så liten uvi. Det kombinert med MS’n kan jo gå svært dårlig. Men med hjelp av tranebær juice føler jeg nå den er på vei bort. “Du ser ut som du har blitt tygd på, og spytta ut igjen”, jo takk jeg føler meg like bra..
I dag har jeg faktisk vært i kirken, og vært på middag, allehelgens minnegudstjeneste. Måtte jo tenne lys for min mormor som gikk bort i år.

virkelig farmen begynne, for nå orker jeg ikke sitte oppe lenger!

image

image

3 thoughts on “SO tired..

Leave a Reply

Your email address will not be published.