Svar på spørsmålsrunde – # Blogg

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg opprettet min første blogg tidlig. Før bloggverden plutselig eksploderte, og alle hadde en blogg.
Det var vel mest fordi jeg var nysgjerrig, og jeg hadde piczo/home hjemmesider den gang det var populært. Blogg ble vel det nye stedet å dele tekster og bilder, selv om det var litt annerledes å plutselig skrive hverdagslige innlegg.

Hvorfor blogger du?
Grunnen til at jeg blogger enda den dag i dag, er vel fordi jeg enkelt og greit trenger ett sted å få ut litt frustrasjon en gang i blant. Det har også vist seg å være et nyttig sted for å dele/få informasjon om MS.
Jeg har lest igjennom innleggene her, og jeg ser at jeg i det siste har begynt å virke litt smågal ja, men som jeg alltid har sagt til venner, jeg klager ikke, jeg bare informerer på en humoristisk måte.
Jeg skal ikke påstå jeg ikke har tenkt tanken om å gi opp bloggen, men hver gang jeg så vidt er inne på den tanken så fylles kommentarfeltet opp av hyggelige ord, som virkelig gjør at husker hvorfor jeg bruker tid på dette her!

Hva liker du best med å blogge?
Som nevnt på spørsmålet over trenger jeg et sted å blåse ut damp, og til det er blogging flott.
Når man har en blogg blir man jo også kjent med nye mennesker, ser jo hvem som alltid legger igjen en kommentar, og det er jo hyggelig. Tilbakemelding på det man skriver er vel den viktigste motivasjonen for å blogge.

Hvor finner du inspirasjon til bloggen?
Jeg er ikke bare en blogger, men også en bloggleser. Derfor finner jeg så klart inspirasjon på andre blogger. Men etter å ha blogget i så mange år går det mer eller mindre automatisk. Tlf min er full at notater av ting som plutselig popper opp i hodet mitt, som jeg føler kan bli gode blogg innlegg. Når det er sagt, så er forhåndslagring min beste venn i bloggverden. For det er ikke hver dag jeg er i form, eller er helt blank. Da er det kjekt og bare kunne gå inn å trykke publiser.

Hvilke blogger leser du fast?
Dette er nesten fælt å innrømme, men den listen over faste blogger jeg leser begynner å bli skummelt lang.. Pust inn pust ut, Ok here we go.. Jeg MÅ lese Ida Wulff, Kristina Andersen, Fotballfrue, Ulrikke Lund, Cath in the City, Lene Orvik, og Livingdoll. Ellers leser jeg kjapt igjennom TCMN, Sophie Elise, Lars Tangen, Jula Nyland, Kissie, Fashiondiaries, Linni Meister, I hate blonde, og Nette Nestea.
Moro at omtrent alle disse har samme annonsører, og reklamerer for de samme produktene da, høhø..

Hvilke bloggere leser du?­­
I tillegg til de faste jeg nevnte følger jeg også en del utlandske bloggere som jeg titter innom en gang i blant.
A beautiful mess, a pair & a spare, Atlantic – Pacific, Peace Love Shea, Elin Kling, The Blonde Salad og The Glamourai.

Favoritt blogg?
Min favoritt blogg/ blogger har alltid vært og kommer nok alltid til å være Ida Wulff. En av de få usminkede toppbloggerne, hvor tekstene ofte kommer rett fra levra og er lett å kjenne seg igjen i, med en passe dose galskap. Liker’e!

Hvilket kamera har du?
Dette er kanskje ikke noe en blogger skal innrømme.. Men jeg har blitt så dårlig på å ta gode bilder til bloggen. Speilrefleksen ligger å støver ned inni hylla her, og jeg bruker oftest mobilkameraet. Selv om ikke kvaliteten er så aller verst, så shame on me! Har begynt å bli flinkere til å bruke kompakt kameraet i alle fall. Kan bare overføre bildene til tlf, og derfra laste de rett opp på bloggen. Ahh apps dere!
Sony a300 & Samsung WB15OF
wpid-20130319_164343.jpg

3 thoughts on “Svar på spørsmålsrunde – # Blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published.