Pakke i posten, NOKA

Nå har jeg vært så heldig at jeg har blitt sponset av NOKA.
Som jeg har skrevet her før, så prøver jeg å spise lavkarbo. Men det er ikke bare bare de dagene formen er dårlig. De dagene jeg ikke orker å lage mat er det så fryktelig vanskelig å finne noe i kjøleskapet som ikke inneholder masse karbohydrater. Jeg er jo nesten brannfarlig om jeg lager mat i slik tilstand, for jeg kan finne på å sovne med komfyren på. Da er det greit å ha noe lettvint tilgjengelig som faktisk er sunt.

Skal selvfølgelig legge ut anmeldelser om hva jeg synes om produktene, når jeg får testet de!

Har du prøvd noe fra NOKA?

13 thoughts on “Pakke i posten, NOKA

  1. OI! Spennende da! Ja, dette må du fortelle mer om etterhvert :)

    btw – hvordan gikk det med skoene dine?
    Eg tørr ikke å sende mine gjennom vaskemaskinen =P

  2. Spent på hvordan det er. Jeg er litt skeptisk siden jeg har hørt om folk som går ned mye men legger på seg enda mer igjen når de er ferdige. Skummelt å tukle med forbrenningen, men, jeg skal ikke si det ikke funker, har ikke prøvd det selv :)

  3. oiii, så gøy :D
    Er ikke så veldig glad i slike slanke middler (eller hva man skal kalle det) men spennende å se hvordan det går :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.