Svar på spørsmålsrunde #6 – Hår

Hvordan i alle dager klarer du å få så langt hår? Og det er jo kjempe glansfullt !!Takk for det, men lengden må jeg nesten takke rapunzel of sweeden for, selv om mitt eget er blitt rimelig langt nå. Jeg bruker clips. Men når det er sagt så behandler jeg det, og mitt eget hår med produkter fra Lush. Finnes ikke noe bedre for håret! Da jeg fikk clipsene, fikk jeg spydige kommentarer om hva som var det ekte håret mitt. Det jeg stod med i hånden, eller det kråkereiret jeg hadde på hodet..
Jeg har alltid slitt med håret mitt, det har floket seg på 1-2-3, og jeg har psoriasis i hodebunnen. Jeg har ikke brukt den psoriasis guffa i håret etter jeg begynte med Lush sine hårprodukter. Så lenge Lush finnes kommer jeg aldri til å putte noe annet oppi der!

Har du testet Lush?

14 thoughts on “Svar på spørsmålsrunde #6 – Hår

    • Det er vanlig at håret ditt virker tørrere, før produktene faktisk setter i gang og gjør det mykere! :)

  1. Lilli: HAAAAAAAAAAAR du ikke?? OI du har virkelig gått glipp av noe fantastsk!! KJØP en pakke idag!! det smaker FANTASTISK <3 <3

    OI hva er lush hårprodukter?? Etter maaange års hjemmebleiking av håret har hodebunnen blitt øydelagt..og jeg har mange store områder med sår!! Legen har gitt meg ett slags hårvann jeg skal bruke på det, som også blir brukt for psoriasis..men jeg syns ikke dette hjelper!!! SÅÅ om det finnes noe annet der ute er jeg VELDIG interessert i å få tak i det :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.