Keith Richards – Life

Sex, Drugs & Rock’n Roll.
Rock’n Roll’n blåser jeg egentlig rimelig bra i. Jeg liker jo musikk såklart, men hvordan man bruker div strenger på en gitar for å få til den ene etter den andre lyden, hvilke forsterke man bør bruke, hvilke båndopptak som er best gir jeg rett og slett blanke f*en i. Det eneste jeg husker fra musikk timene vi hadde på ungdomsskolen var hvor sint jeg ble da musikk læreren prøvde å tvinge meg til å file ned neglene for å spille på denne hersens gitarboksen.

Gjett hva 99% av boken handlet om..? Tror dette er den tyngste boken jeg noen gang har lest, minus pensumbøker. Like før jeg kastet den veggimellom før jeg nådde halvveis, men jeg liker ikke å gi opp noe jeg har startet på. Boken inneholder også så mange navn at man blir helt forvirret, så det ble ikke lest mer enn 5-6 sider pr dag. Jeg har faktisk brukt nesten 2(!) mnd på å lese ut denne boken, og det er uvanlig for en bokelsker som meg. Sier ikke at boken var bare dårlig, den hadde jo store deler av sex og drugs delen også, men det var også lite i forhold til musikk delen..

Med mindre du er genuint interessert i musikk, eller har en veldig god tålmodighet, anbefaler jeg deg å ligge unna denne boken.


Lest den?

6 thoughts on “Keith Richards – Life

  1. SV: Takk for kommentar!

    Hm, rock’n roll handler vel ikke om detaljene i alt det mekaniske..? Det handler jo om å… ja, rocke. Make it stupid and simple! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.