Sleepwalker

Etter mye overtaling fra fysioterapeuter sa jeg endelig ja til å være med i en treningsgruppe de har, for andre med samme diagnose. Det de glemte å fortelle..? at treningen foregår kl 09.00.
I natt var selvsagt en natt der jon blund glemte meg på runden sin. Så lite søvn, og så trøtt, at treneren faktisk trodde jeg skulle svime av et øyeblikk. Haha. Neida, bare trøtt og i min egen verden jeg, ta det med ro.
Nå har jeg våknet etter en blund, hvor jeg brukte flere timer på å tenke på julegaver før jeg sovnet. Tror jeg skal se å få de gjort nå jeg, slipper jeg tenke mer på de. Gjesp.  
image

3 thoughts on “Sleepwalker

  1. Spennende! Hvor foregår treningen? Og hvilken aldersgrupper er det som er der? Ligger det informasjon på nettet et sted? :-)

    • Den er på trimmen fysioterapi i Drammen. Det er ingen spesiell aldersgruppe, bare MS diagnostiserte. Har ikke funnet noen informasjon om det nei, ble informert om det av fysioterapeutene der selv :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.