Host, hark, hatsjo og alt det der

Jeg har klart det igjen. Denne gangen skikkelig. Vi snakker så tett i nesa at jeg knapt har fått puste oppreist. Har ikke kunnet bruke mascara engang for øynene har rent som en foss. Kjempefestlig..
Allikevel tok M sjansen på å komme hit. Good for me, for jeg trengte noen med bil til siste del av julehandelen, haha.
Tirsdagskveld bestemte visst nettet seg for å klikke. Nei vent, ikke nettet.. Nettene! Vi satt her med til sammen 4 nett, alle fra samme leverandør, og ingen av de funket. Takk for det telenor. Så, i ekte Jenna Marbles stil bestemte vi oss for å leke en drikkelek. Ja jeg vet, tirsdag. Men hva skal man gjøre når nettet er nede. Vi startet med photobooth, før vi gikk over til “lapp i panna”, Wheel of drinking og Beerpong på nettbrettet, før vi avsluttet med en drunk no mirror makeup challenge. Det får dere ikke se bilder av. 
image
image

4 thoughts on “Host, hark, hatsjo og alt det der

Leave a Reply

Your email address will not be published.