19 thoughts on “Ready for the sun

 1. Stilig solbriller:) må få meg linser snart så jeg får brukt solbriller igjen.
  SV;Hadde det kjempe morro på HP maratonet:) slitsomt,men endog morsomt:)

 2. sv: Jaa, det stemmer!! Begynte å små krangle litt med de på apoteket i dag. De var rett og slett spydige og ufine mot meg. Men så fort mamma kom så ble de liksom så “snille”. Faen blir irritert på folk som ikke respekterer meg. De var rett og slett motbydelige mot meg. Hater detta papir arbeidet! De gadd ikke engang å hjelpe meg.

 3. Aww.. fine fine fine fiiine, sukk du har så mye fint du <3
  Men jeg tror jeg har noen som ligner faktisk iallfall med blomster på tihi

  Ja den er fin den låta der :)

  Sv: Jeg så hun damen i dag da, men glemte så klart å spørre om sjokoladen, kanskje hun er der i morgen også, på stranden. Lover å huske på det til da.
  Håper virkelig du blir bedre, det er ikke noe gøy å måtte gå på ennå sterkere osv.. KRYSSER fingrene for at bildene ikke er så gale <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.