Disney

I går var vi (familie) en tur i Oslo, det ble starbucks, middag og Disney on ice. Det ble en lang dag, og jeg må si jeg var glad for at denne gangen var det ikke jeg som skulle dra på et barn hjem. Vanligvis har jeg jo pleid å ha med meg min yngste niese, men i år var barneansvar overlatt til andre.
Jeg snublet inn døren, snurret et par episoder av baby daddy, og krøp til sengs.
I dag har jeg kastet meg over støvsuger og annet husarbeid. M dukker nemlig opp i kveld, og blir noen dager. Ønsker meg herved lykke til med å komme meg på trening på onsdags morgen *kremt*
mickey & minnie mouse
cars disney disney tinkerbell disney

7 thoughts on “Disney

  1. Åh, sånn der vil jeg også dra på! Ser stadig reklamene om når det skal være osv, og alltid er det noe i hjertet som stikker siden jeg uansett ikke kan dra! :p Er jo disney man så å si har vokst opp med :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.