Gårsdagens antrekk

Det er rart hvordan hjernen fungerer. Plutselig gjenkjenner du en lukt du ikke ante fantes lagret der inne, men det å huske at nøklene dine ligger på fanget når du reiser deg opp, eller hvorfor alarmen ringer, nei det er det ikke lagret.
Ja, så holdt jeg på å miste nøklene mine igjen, eller jeg gjorde faktisk det, men det ble oppdaget.

I går var jeg hos verdens søteste lille mann, fadderbarnet mitt. For han hadde nemlig ikke fått julegavene sine enda, siden han befant seg i et annet land hele desember. Så da fikk jeg luftet både ny kjole, og og ny jakke. Dere aner ikke hvor mye jeg har lett etter denne jakken. Den forsvant fort som fy på nettsiden, og kom aldri inn i butikkene. Derfor var gleden stor da jeg plutselig oppdaget at lageret var fylt opp på nytt, da måtte den jo bare bestilles!
20140206_164153
20140206_164831

14 thoughts on “Gårsdagens antrekk

Leave a Reply

Your email address will not be published.