Siste forsøk

Da jeg først prøvde kjolen jeg brukte i dåpen, som var i begynnelsen av måneden, fikk jeg nesten litt panikk over hvor hvit jeg så ut i den.
Det kjolen viste frem var armene mine, mitt store problemområde når det kommer til å få farge, det ser jo ut som noen har skrudd meg sammen feil med farge på bein og ikke armer. Uansett hva jeg gjør henger de rett og slett ikke med i bruningsprosessen, jeg må virkelig ha fryktelig dårlige pigmenter der. Ikke hjalp det vel heller at da jeg var på en ferie i bulgaria for mange år siden fikk jeg annengrads forbrenning, og flasset av veldig store deler av huden, så nå ser det i tillegg ut som jeg er full av blåmerker hver gang jeg endelig får litt farge på de.

I et siste desperat forsøk bestilte jeg en tingle solariumskrem, og håpet på det beste. Og det funket faktisk. Fargen på armene mine ble etter (en del) runder i solarium, som de er på slutten av sommeren. Tipp topp tommel opp!

image

image

3 thoughts on “Siste forsøk

Leave a Reply

Your email address will not be published.