Tidlige morgener og sprengte blodkar

Tirsdag dro M hjem, Onsdag var jeg tidlig oppe på trening, Torsdag våknet jeg tidlig for å sende overnattingsgjesten på jobb, og i dag var jeg oppe tidlig pga en tannlege time. Jepp, ting går i et her om dagen.

I går kveld fikk jeg en skikkelig “ms hug”, for dere som ikke vet hva det er vil det si et helt vanvittig press rundt overkroppen/ribbeina. Det føles mer eller mindre ut som om noen sitter på deg, eller knyter noe rundt området som strammer.
Dette er noe jeg sliter mye med, men slik som det var i går har det ikke vært før. Press følelsen kom nemlig helt ut av det blå, og før jeg visste ordet av det måtte dyne og katt kastes vekk mens jeg løp til toalettet, for alle dagens måltider kom nemlig opp igjen. Jeg tror ikke jeg har spydd sånn siden jeg hadde kyssesyken på ungdomsskolen.

Da jeg stod opp (litt for sent) i dag viste det seg at jeg hadde klart å sprenge flere blodkar i øyet, ganske mange faktisk.
Det ser ut som jeg blør i øyet, og at jeg har vært i slåsskamp. Jepp, lekkert.
Jeg har forresten en skikkelig stor frykt for blod i øynene, sett litt for mange slasherfilmer, så jeg freaket jo mer eller mindre ut her i dag tidlig. Haha. Enden på det hele ble at jeg løp til tannlegen med linse på et øye, uten å ha rukket frokost eller halvparten av hva jeg skulle, men når ble det noe nytt her i huset.
Nå får jeg vel gå tilbake til å pakke ned de siste 5 årene av mitt liv i flytte esker, lucky me.
wpid-snapchat-20140314084123.jpg

/      Vurderte sterkt å spare dere for bilde, men nope. Sorry.     /

7 thoughts on “Tidlige morgener og sprengte blodkar

Leave a Reply

Your email address will not be published.