Sover du??

Kjære alle dere fyllesyke sjeler der ute. Husker dere hvor mange dere ringte og tekstet i natt? Ikke det? Nei, jeg kan ihvertfall fortelle dere som ringte og tekstet meg antallet deres.
Da jeg sa jeg hadde lagt meg allerede klokken elleve i går kveld mente jeg det. Jeg  stod ikke opp igjen, kledde på meg og gikk ut på byen etter det. Jeg forstår at det kan bli for mye for en susete fyllehjerne å forstå, men jeg lå faktisk hjemme i sengen min å sov, prøvde ihvertfall. Man kan vel si det er litt vanskelig når nye meldinger stadig tikker inn, og det ringer i et kjør.

Kjære fyllehjerne, jeg er fremdeles ikke ute på byen når klokken er tolv, ei heller når den er ett, og ihvertfall ikke når den er nærmere halv fire. Jeg prøver å sove, jeg vil ikke ødelegge nattesøvnen min med å fly ute på byen, jeg vil sove. Og jeg vil ihvertfall ikke bli vekket av anrop annet hvert minutt.

Kjære fyllehjerne, når jeg ikke svarer den første gangen, så svarer jeg nok ikke de 16 neste gangene heller, jeg sover faktisk. Med enkelte nummer i svarte lista, telefonen på lydløs, og vibrering av.

Kjære fyllehjerne, vær så snill å legg fra deg telefonen neste gang du drikker.
drunk

4 thoughts on “Sover du??

Leave a Reply

Your email address will not be published.