Spasmer og fosterstilling

Denne uken tenkte jeg å gå inn i med en skikkelig, nå skal det fikses og ordnes her innstilling. Men den tanken ble ikke helt som planlagt. Søndag hadde jeg så fryktelig vondt i alt at jeg var overlykkelig over å ha fysio time mandag. Mandag morgen ringte tlf, fysio timen måtte nemlig avlyses. Mhm.
Jeg kom allikevel i gang med klesvasken, vasket noen maskiner, sorterte de kommende vaskene til i går.
Men i går våknet jeg tidlig med smerter, skikkelige spasmer i magen. Dro meg ikke opp av sengen før klokken var tre, fremdeles med spasmer. De roet seg litt ned så jeg satt i gang med vasken igjen, før pang.. Der lå jeg i fosterstilling i sengen og jamret. MS klemmene gir seg tydeligvis ikke. Jeg har også feber til og fra fremdeles, men ingen ting bryter noe mer ut. Jeg kom meg til og med på trening i dag, med morfinen i veska, haha. Tok treningsøkten rolig, så vi får håpe at ikke spasmene slår seg helt vrange i dag og. For nå er jeg lei. 
image

Leave a Reply

Your email address will not be published.