Ekstreme samlere neste

Wow, og jeg mener wow.. Hvordan er det mulig å samle på så mye drit? Jeg har holdt på i hele dag, bare med gangskapet. Nå har jeg innsett at jeg bare må lukke øynene, lytte til hjernen i stedet for hjertet, og å kaste! For jeg er virkelig seriøs når jeg nå sier, at ellers kommer jeg til å være årsaken til at ekstreme samlere kommer til Norge..
Det negative med å ha så god hukommelse? Alt har minner knyttet til seg, så man kan ikke kvitte seg med noe.
Jeg har fjernet en hel søppelsekk med ytterjakker som skal ut, og jeg har *trommevirvel* ryddet opp i veskene mine for å kvitte meg med mesteparten, iiiik. Gråter nesten litt når jeg skriver det her. Men det er jo like greit når jeg faktisk har brukt den samme vesken sammenhengende i over et år.
Klesskapet neste!

Ps. Bildet under her er bare jakkene jeg valgte å beholde. Og er det rart det blir fult, når jeg har anskaffet meg/fått alle disse luene bare denne sesongen?! Herregud, jenta med klesmanien over og ut. 
image

image

3 thoughts on “Ekstreme samlere neste

Leave a Reply

Your email address will not be published.