MR

Etter innlegget i går sovnet jeg faktisk. Våknet akkurat i tide til å slenge på meg klær, få i meg en bolle meg havregryn og løpe ut døren. Jeg hadde nemlig MR time i går kveld.
Gosh, så mye styr å finne frem og ut igjen? Jeg er vant til å være innlagt hver gang jeg tar MR, og det er mange år siden jeg surret rundt i sykehus gangene etter stengetid.

Uansett da, jeg kom inn og var alt klar, jeg har jo tross alt gjort dette noen ganger før. Denne gangen ble det til og med treningsbh. Som forresten bare må tipses om til dere som har litt fordeler og har vondt for å ligge på ryggen. Den viste seg nemlig å være gull verdt! For en gangsskyld gjorde det ikke vondt å puste, og ikke lå jeg å snakket med meg selv i smerter heller. Haha.

Jeg hadde selvsagt tatt noen beroligende før jeg dro, jeg forventet jo mareritt smertene, og jeg får helt ærlig litt klaus av å være inni der. Hver gang jeg freaker ut tenker jeg, du er i et solarium, du er i et solarium..
Denne karen som satt og styrte det hele fortalte meg at det fort gikk 45 min. Jeg følte meg lurt siden brevet tilsa 30 min, håpe på å slippe unna like lenge som vanlig.
Da han fortalte at nå var det bare et kvarter igjen, og jeg vel.. kan ikke si jeg synes musikken han satt på var så fryktelig interessant, så jeg bestemte meg for å telle. Keep in mind at jeg hadde tatt beroligende.
31.38…faen..39..   
51.58..faen..59
58.59.60.61.62.63.64.65.66.67.68.69.70.. faen, det er bare 60 i minuttet.
Så da jeg med min surrete hjerne endelig kom frem til 15 min og jeg enda ikke var ferdig, innså jeg at jeg ble lurt igjen. Og det var faktisk like før jeg sovnet. Herregud, kan vel si det er godt jeg ikke telte høyt.

Uansett så overlevde jeg det denne gangen og. Så nå er det bare å vente på resultatene.

image

3 thoughts on “MR

    • Uff ja, de er det. Og som de bråker! Hehe.
      Nå skal det bare sjekkes for nye lesjoner, men håper resultatene kommer fort ja :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.