Helg

Det er så fint vær, og jeg har følt meg så energisk om dagen at pcn har ikke engang vært på. Det er så utrolig deilig, bare være veldig flink til å passe på for jeg blir tross alt magisk i orden selv om det er fint vær.
Noe jeg smertelig har erfart de siste dagene, f.eks da jeg slapp suppebollen i gulvet med et smell, og ikke registrerte det før det fløyt på gulvet. Eller da beina mine rett og slett nektet å samarbeide, og det føltes ut som jeg hadde tømmerstokker til bein, og måtte bli hentet.

Ellers har jeg nytt finværet i helgen, sett Jaws, The Shining, og The Tunnel. Og da jeg kom hjem i går hadde jeg visst fått besøk av noen som hadde brettet alle klærne mine. Tok det som en klar beskjed om hva mamma mente om klestårnet mitt! Så i dag har jeg prøvd å få det bort, haha. Den utflyttingen her er blitt litt glemt bort, så nå er det bare å ta seg selv i nakkeskinnet, så ikke alt må gjøres på en gang. Men først, avslapning.. 
image

One thought on “Helg

Leave a Reply

Your email address will not be published.