17 mai endte på legevakten

Dere leste den “krysser armer og bein for at jeg ikke får igjen så alt for hardt for dette i morgen”?
Vel, det gjorde jeg. Dagen startet 07.15 og gikk i ett. Da jeg var hjemme i nitiden følte jeg meg ganske utslitt, men valgte allikevel å prøve å ta en tur ut på byen med noen venner.

Den siste tiden har jeg slitt med smerter i brystet, og som går nedover i armen. Jeg har jo hatt høy puls de siste årene, som jeg anser som er av følge bivirkninger av avonex, sprøytene jeg bruker for ms. Og jeg klaget over at det bare ble verre og verre i hele går.

Da jeg stod på badet og tok på meg siste strøk med eyelineren før jeg skulle dra til byen ble jeg oppmerksom på en høy dunkelyd. Det tok litt tid før det gikk opp for meg at det faktisk var hjertet mitt. Det dundret rett og slett.
Så plutselig ble det bare å kaste seg rundt å dra på legevakten i stedet.

Jeg kom rett inn, på akutten på legevakten hvor jeg ble tilkoblet ekg apparat og div.
En normal puls er fra 60-90, og skal ikke overstige 100. Min puls ble i går kveld målt til 123..
Heldigvis roet den seg ned, og jeg fikk dra hjem igjen med beskjed om å oppsøke en kardiolog og øke betablokkerne jeg alt bruker pga høy puls.
Dette er ærlig talt noe av det mest skremmende jeg har vært med på. En manglende følelse her og der kan jeg leve med, men hjertet tuller du ikke med.
Som sagt er jeg rimelig bra sikker på at dette kommer av Avonex, da det står som bivirkning og det satt i gang ikke lenge etter jeg hadde startet. Så akkurat nå føler jeg rett og slett bare for å kaste de møkkasprøytene i søpla!

image

image

2 thoughts on “17 mai endte på legevakten

Leave a Reply

Your email address will not be published.