Alpine Snow

Jeg fikk det for meg at jeg måtte ha en hvit neglelakk for et par uker siden, det er jo så fint når man har litt farge på hendene. Men jeez louise, det er jo like vanskelig å legge som en sort en. Så nå sitter jeg her med en flassende lakk, som har vart i snart to uker, haha. På tide å ta prosessen en gang til, og da gjelder det det å ikke skjelve på hånda..  
image

image

12 thoughts on “Alpine Snow

  1. Åå, det var super søtt med hvit neglelakk da! :D Var virkelig friskt. Så også på siden her -> at du hadde gul. Det var også veeldig kult.
    Håper du har hatt en super dag.

    • Takk for det, hehe ja den gule var litt mer vågal. Tror ikke jeg brukte den mer enn den ene gangen.. :)

  2. enig i at det er fint når man har litt farge på henda, det er akkurat som når man er skikkelig tan og bruker en hvit bikini :D

    Ps: Takk for kommentaren på bloggen min!

Leave a Reply

Your email address will not be published.